Magasabban "gyökereznek" a melleim, emiatt kicsit nehéz melltartót találni, javaslat?
Már fiatalabb koromban észrevettem, hogy mintha az átlagosnál kicsit magasabban lennének a melleim a mellkasomon és kiderült, hogy tenyleg van ilyen, és olyan is akinek eleve mondjuk melyebben fekszik (nem lógásra gondolok).
Ennek az a következménye, hogy szélesebb pánt kell, mert magasabban tart, ahol szélesebb a hátam. De így nehéz jó kosarat találni. Most próbálkozok a 75C-vel, és méretre jó, de a pánt kicsit szűknek tűnik.
Megoldás: fogyni kell kicsit :D
Próbáltam 80B-s melltartót is, de azoknak nem olyan az alakja, mint a C-nek és mivel még szét is állnak a melleim, a B az garantáltan bevág. A 85B/80C meg már túl nagy.
Ez ilyen próba cseresznye azt hiszem. De azért fontos lenne a jó tartás, ez már nem az a méret, amihez felkapnék egy braletet és futnék vele az utcán nyáron, mint sok szerencsésebb sorstársam.
Hogy érted hogy magasabban "gyökereznek"?
Hetykén áll, vagy már annyira feszes, hogy felfele emelkedik?
Bralette fazonú melltartó?
Merevítőpánt nélküli?
Elől kapcsos?
"Hogy érted hogy magasabban "gyökereznek"?"
A törzsön magasabban helyezkednek el, mint az átlag.
Én vennék a helyedben a 75C-hez pánthosszabbítót.
Én így szoktam megoldani, ha a kosárméret tökéletes, de a pánt picit rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!