Elmegy valaki holnap szandiban, vagy lábújjközös papucsban? Gyorsan melegszik az idő, csak tartok tőle, reggel kicsit furcsa lesz.
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 20:29
1/8 anonim válasza:
Valaki lehet,de én biztosan nem. Annak még nincs itt az ideje,reggel hideg van,napközben sem az igazi még. Mindent a maga idejében. (mondjuk sztem ez is egy fétiskérdés)
2/8 anonim válasza:
Én a múlt héten is szandált vettem már. A nap nagy részében jó idő van, a reggelt pedig ki lehet bírni.
3/8 anonim válasza:
Én is várom már a szandálos időszakot, de ez a mostani napközbeni 20-23 fok még nem ugyanaz, mint amikortól tartósan, napokon-heteken keresztül lesz ennyi, valamint árnyékban, ill. reggel és este még elég hűvös van, úgyhogy még nem. Remélem egy hónap múlva viszont aktuális lesz, mint ahogy elég lesz az egy szál póló és a rövidgatya is már.
5/8 anonim válasza:
Szabadnapjaim voltak, igy felvettem. Holnaptol dolgozom igy nem fogom. Mondjuk ez mar praktikum kerdese.
6/8 anonim válasza:
27-28-án voltam papucsban és teljesen mezítláb is utcán :)
7/8 anonim válasza:
én Skinnersben szoktam mászkálni ha már olyan az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!