Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintek is gáz? ( túl rövid. )

Szerintek is gáz? ( túl rövid. )

Figyelt kérdés
Förtelmesek ezek az utánzatok amiket a kínaiba lehet kapni.. converse, dc utánzat.. rosszúl leszek tőlük. az a BBG meg a dc utánzat az az egybe nőtt két C betű..:D én is kínaiban veszem a cipőim, de eszembe se jut ilyeneket megvenni. hogy képes valaki felvenni ilyenket?:D
2010. szept. 14. 21:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

nagyon ciki igen...Az olyan pasiknak akar az ilyen tetszeni aki márkás cuccokba jár....ugye érted milyen pasikra értem.de azok csak kiröhögik az ilyeneket.Ha tetszik neki a márka akkor ne másolatot vegyen hanem eredetit.ha meg nincs pénze rá akkor inkább ne vegyen semmilyet:D hát de nem?

Különben meg kínaiba is vannak jó cipők...

2010. szept. 21. 23:44
 22/25 anonim ***** válasza:

jaja, vannak jó cipők, aztán a bőrgyógyásznál a jó kis gomba miatt a 3*-osát hagyod ott.(műűűűűűűűbőőőőőr)

az ovis kölykök között meg azért van annyi gerincferdüléses, bokasüllyedéses, mert kínai sz@rban járattják.ezt egy ortopéd dokitól nyugodtan meg lehet kérdezni.

szóval:szuperklassz a kínai

2010. szept. 22. 21:27
 23/25 anonim ***** válasza:
én csak márkás cipöt hotórdok és mégis gerincferdülésem lett....És a nike cipőbe is bebüdösödik a lábam...erröl ennyir!!!!!!!
2010. szept. 23. 19:16
 24/25 anonim ***** válasza:

a kínai cipőnek mi köze a lábgombához?:D még csak 21 éves vagyok, de sosem volt lábgombám, pedig tornacipőm csak kínai van!

A gerincferdülésről annyit, hogy az ugyanúgy lesz a converse-től mint egy kínaitól. A tornacipő állandó használata alapjáraton bokasüllyedést okoz.

2010. szept. 23. 20:28
 25/25 anonim ***** válasza:
A bokasüllyedésre pedig ott van a lúdtalpbetét.
2010. szept. 23. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!