Szerintek is gáz? ( túl rövid. )
Figyelt kérdés
Förtelmesek ezek az utánzatok amiket a kínaiba lehet kapni.. converse, dc utánzat.. rosszúl leszek tőlük. az a BBG meg a dc utánzat az az egybe nőtt két C betű..:D én is kínaiban veszem a cipőim, de eszembe se jut ilyeneket megvenni. hogy képes valaki felvenni ilyenket?:D2010. szept. 14. 21:24
1/25 anonim válasza:
Hát sztem is gáz cuccok:D!!!!Nem tudom hogy valaki képes e ilyet felvenni!Én pl sosem tudnék utánzatot felvenni bár a múltkor gy alap nem márkás cipővel pórul járt az ismerősöm de ez hosszú történet lényeg hogy én sokkal jobban jártam mint ő!!:D:D
2/25 anonim válasza:
Mért jó ha itt kritizálod a cipőket amik abban a boltban kaphatóak ahol te is vásárolsz. Ennyierővel én meg kijelentem itt hogy szerintem meg az gáz hogy te kínaiban veszel cipőket meg hogy ide kiirkálod mi gáz szerinted. Senkit nem érdekel.
3/25 anonim válasza:
Én is láttam valami ilyesmit, elég gáz, én sem venném fel.
Inkább veszek olyat, amin nincs "márka"jelzés, de legalább jól néz ki:-D
4/25 anonim válasza:
Szerintem a converse cipő alapból gáz... 10ezreket kiadni egy tornacipőért...
5/25 anonim válasza:
hát igen..:D meg ilyen hatágú csillag meg ballstar:D gázos:s:D
6/25 anonim válasza:
elvből nem mek kínaiba és nem veszek műsz@r cipőt.inkább spórolok a minőségi darabokra, viszont nem ragaszkodom a nagy márkákhoz.
8/25 anonim válasza:
Jajj méghogy gáz a converse uristen :D belehalok: a nevetésbe
9/25 anonim válasza:
Én is mostanában kínaiból veszek cipőt, mert jó árban vannak (ha kupakokból vannak akkor annak csak örülök, ugyanis támogatom az újrahasznosítást, bár tudtommal a polár pulóvereket csinálják pet palackokból, ami szintén remek ötlet)Most vettem egy kék tornacipőt, de olyat sosem vennék amin hamisított márkajelzés van.
10/25 anonim válasza:
a legjobb a Supa cipő volt amit itt láttam :D
nem mondom tényleg nagyon jól nézett ki egy kettő , de azért Supra helyett Supa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!