Förtelmesek ezek az utánzatok amiket a kínaiba lehet kapni.. converse, dc utánzat.. rosszúl leszek tőlük. az a BBG meg a dc utánzat az az egybe nőtt két C betű..:D én is kínaiban veszem a cipőim, de eszembe se jut ilyeneket megvenni. hogy képes valaki felvenni ilyenket?:D
Nálam az 5 csíkos Adidas Supersztar utánzat a nyerő:D Azon akkorát nevettem:D
2010. szept. 15. 07:52
13/25 anonim válasza:
nem tudom, hogy gáz-e. meg nem is szeretnék ítélkezni. inkább azon érdemes elgondolkodni, hogy az eredeti strapabíróbb vagy jobb minőségű-e, mint a kamu.
én inkább azt nem bírom, mikor egy csaj hamis LV-táska+ Converse tornacsuka kombó szerelésben nyomul. :S:S:S egyből végesz, hogy kamus. akinek van pénze megvenni az eredetit, az nem veszi fel ilyen összeállításban... ;)
Szerintem alapvetően a kínai nem gáz, mert olcsó ott a munkaerő, és ezért a termék is az, bár nem túl időtálló, de mégis elfogadható. És egy 6 éves gyereknek nem veszünk pl. 20ezrekért gumicsizmát, egy na alatt összemocskolja, egy év alatt kinövi. Szóval növő gyerekeknek kifejezetten jó:D
De ez, hogy rárakna egy olyan márkajelet, ami kicsit hasonlít az eredetijével, az igen, gáz. Amin nincs márkajelzés, az nem gáz.
2010. szept. 15. 14:52
16/25 anonim válasza:
Lehet, hogy gáz, de szerintem már a márkás is gáz, unalmas... mindenki azt hordja :S Bár ha már converse-t akar valaki hordani, akkor legyen igazi.
2010. szept. 15. 18:07
17/25 anonim válasza:
A hamisított tényleg gáz, viszont szerintem az eredeti pl. konzerv is az, hiszen nekem a kínai (nem kamu hamisított márka, csak simán márka nélküli kínai :D) tornacipőm is remek állapotban van 3 év után... és azt bizony nem 10.000-ért vettem, szóval én nem tudom megérteni, minek egy tornacipőre annyi pénz. Nem vagyok csóró, de tornacipőt soha nem vennék ilyen drágáért. Meg az a baj ezekkel a márkákkal, amiket felsoroltál, hogy sokaknak csak azért van, azért "tetszik", mert másoknak is, mennek a többiek után, mert ez a menő. És ez már nagyon unalmas. Nyilván van pár, akiknek amúgy is tetszik, de ez elenyésző kisebbség (pl. volt egy osztálytársam, aki már 6 éve is bolondult a converse-ért, sokan meg még azt se tudták, mi az).
2010. szept. 15. 18:24
18/25 anonim válasza:
Hát csak közlöm veletek hogy lehet hogy szerintetek hülyeség kiadni egy tornacipőért több 10 ezret,de én már 2 éve nyúzok egy converse cipőt és még mindig semmi baja annyi hogy mosni kell mint minden más cipőt:D:D:D:D:D
De egy három ezer forintos kínais cipőt hol tudsz két évig nyúzni??max egy alkalmit amit évente kétszer veszel fel....szóval nekem az a véleményem az utánzatokról hogy soha fel nem venném fel!Max az magassarkú alkalmik meg báli meg ilyen olyan magas sarkú cipők amiket nem hordok rendszeresen csak ha olyan kedvem van...Lehet szidni de inkább egyszer adok többet egy cipőért de az cipő legyen!!
2010. szept. 16. 16:29
19/25 anonim válasza:
Utolsónak: olvasni nem nehéz ;) az előtted író írta, hogy neki 3 éve van márkátlan tornacsukája... Semmi nem ér a converse...
2010. szept. 16. 18:52
20/25 anonim válasza:
És én rocker vagyok, szóval nyúzom is a kínai tornacsukát. és nem ez az első, ami ilyen sokáig bírja. Amúgy deichmanos is van, az is csak pár ezer forint, és szép mintás, 2 éve van meg, tökéletes az állapota. Na mind1, szóval ja, a kínai tornacipő is remekül bírja a saját meglátásom szerint, és ezt a legtöbb ember belátja, aki nem márka-őrült. Nekem nincs vele bajom, ha valakinek a konzerv tetszik, de azért ne legyen már hülye aki nem akar ennyit kiadni egy tornacipőre, holott ugyanolyan tartósak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!