Extra kis lábú lányok, ti hol kaptok magatokra cipőket?
35-ös (vagy 34-es..) lábam van, 21-22cm talphosszal (egy centivel sem nagyobb véletlenül sem) és sehol nem találok magamra cipőt. A deichmannt régen elfelejtettem, a playersroom kids kategóriában is vettem már túl nagy 35-ös cipőt.. néztem már a felnőtt Playersroomot is, CCC-t, emagot, mindent.
Elsősorban sneakereket és magassarkú bakancsokat szeretnék kapni. Köszi! :)
35-6-os lábam van. Én is régebb deichmannoltam, de mostanában úgy látom, hogy ott a gyerek részleg olyan mintha 5 éveseknek kedveznének. És nem méretben, hanem design-ban.
Újabban ha sportcipő kell, akkor Dechatlonba megyek. Érdemes ott kisfiú osztályon is szétnézni, mert lássuk be: sportcipő, túrabakancs kategóriában annyira nem különbözik egy női és egy férfi fazonú cipő. A kisfiú cipők pedig asszem 39-es méretig mennek, tehát bőven van választékod :D
Ami pedig elegáns/nagyon vad/vagány cipőket illeti: én most a Shein-re álltam rá. Nem mondom, hogy maradéktalanul az összes ottani cipőmmel meg vagyok elégedve, de ahhoz képest nagyon jók. Érdemes review-eket nézni. És 35-ös mérettől nagyon sok találat van, ha pedig nagynak éreznéd, ott 300-400 forinttért tök jó ilyen talpbetét-szivacs szerűségeket tudsz venni, amivel kényelmesen tudod kitömni a cipő orránál vagy sarkánál - ezt azért is emeltem ki, mert máshol simán 2x ennyibe kerül egy ilyen szivacs szerűség.
34-est sajnos nem tudom, hol lehet kapni a Kislábú Nők Cipőboltján kívül, de 35-ös azért nem olyan extrém. Ecipőn pl rengeteg van, CCC-ben is akad.
Mondjuk sajnos igaz, hogy a talphosszt nagyon nézni kell, mert pl ecipőn sok helyen láttam 22,7-23 cm-t, ami máshol már minimum 36 vagy akár 37-es méretnek felel meg. 🙄 Ez nekem is bajom, 8-10 éve (12-14 évesen...) simán hordtam 36-osakat is, most meg rólam is leesik a 35 sokszor...Kötve hiszem, hogy felnőve összement volna a lábam, de mindegy.
Bakancsból, csizmából, sportcipőből szerintem speciel amúgy pont nem muszáj, hogy annyira passzoljon, nekem a deichmann-os 36-osak simán hordhatók (nem kis sarokkal). Na ha körömcipőt, szandit, balerinát szeretnél, az már tényleg bajosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!