Lányok ti akik már külön éltek a szülőktől havonta mennyit költötök magatokra? (ruházat, pipere, haj stb. )
Nem költok havonta szépségapolasi cuccokra.
A kormomet magamnak csinálom, kozmetikushoz/szoliba/pillashoz nem járok. 3 havonta szoktam fodrászhoz menni 5000ft.
Haj: balzsam, sampon, pakolás hónapokig elég 3-4ezer. Hajolaj fél évig kitart 2000ft. Hajfestek az amit havonta szoktam venni 3dobozzal mivel hosszu a hajam 4000ft.
Bőr: borradir, pakolás, arclemoso,arckem hónapokig elég. 3-5ezer
Test: testapolo 1500,testradir 1500,tusfürdő 500-1000ft, intim mosakodo 1500, dezodor 500-1000ft, parfüm 2-5ezer,
Smink:nem veszek havonta, ez is jo sokáig kitart pedig mindennap sminkelek.
Alapozó:4 havonta 2500ft, púder fél évente 1500,szempillaspirál 4 havonta 1500,tus 3 havonta 2000,rúzs 1000-2500ft.
Ruhára akkor költok altalaban ha szükségem van vmire, vagy csak megtetszik valami.
Mivel nem járok se körmöshöz,sem fodrászhoz sem szoliba,a piperéket/sminkeket sem havonta veszem mert kitartanak így havi lebontásban nem tudom. Egy év alatt max 50 ezret költök a külsőmre. Ruhát is leginkább akkor veszek,ha valami nagyon kell és inkább szezonálisan és nem horror áron. Nekem ezek felesleges "luxushoz" tartoznak,sajnálom rá a pénzt. Inkább költöm másra.
30/n
fodrász - kb 2 havonta, 1300ft
haj - festék, sampon 4000
ruha - nem veszek havonta. általában leárazásokkor, amire szükségem van. márkásakat
arcápoló krémek - havi szinten max 5000 körül.
Szeretem a koreai szépségápolási termékeket, mindig találok valamit, ami érdekel. De van, hogy pár hónapig nem rendelek semmit. Elfogyasztom ami van. Sokáig kitartanak.
smink- amit havonta rendelek az púder, szemhéjtus. kb 8000. A többit úgy fél évente, cc krém, szemöldök ceruza, rúzs - kb 12.000
Étrendkiegészítőket szoktam még venni, de azt inkább le se írom mennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!