Utcára milyen lenne ez az összeállítás?
2019. máj. 4. 11:47
1/17 anonim 

válasza:

#napiprovokatívkérdés
jó lesz, gondolom :D
2/17 A kérdező kommentje:
Miért találná valaki provokatívnak a kérdést? :)
2019. máj. 4. 12:00
3/17 anonim 

válasza:

Nyaron siman mehetsz igy az utcara,ennel neha kevesebb ruhaban is vannak
Bar azt a harisnyat oszinten nem ertem,vagy hamar kilog magasitott dereku nacival vennem fel;)
Kicsit kockazatos,de nem gondolom,hogy ha nyaron hordanad 40 fokba,akkor emiatt kialakitananak olyan velemenyt,amit nem hiszem hogy szeretnel
4/17 anonim 

válasza:

Ez egy nyári (egyébként igénytelen és ízléstelen) viselet. Na de ha nyári, akkor minek a harisnya? Befülledni? 😅 Minden adott hozzá: Anyag is, időjárás is, minden. Ráadásul az ilyen harisnya, ritka retro, nyuggeres, de hajrá, do it! 😄
5/17 A kérdező kommentje:
úgy látom mindenki orrol a harisnyára: ha az nem lenne, akkor megfelelne a közízlésnek?
(Meg fekete melltartó helyett fehér)
2019. máj. 4. 13:26
6/17 anonim 

válasza:

Sokaknak ilyen a munkaruhájuk az utcán, úgyhogy semmi gond vele
7/17 anonim 

válasza:

Annyira kis cuki vagy, hogy a közízlésnek akarsz megfelelni. Igazán szar életed lehet, ha még az árnyéktól is félsz: "Vajon mit szól?" - mondod. Szomorú. Magadnak öltözz, ne a sok prolinak.
8/17 anonim 

válasza:

Kicsit merész, de pár éve divat az ez az összeállítás. A nylonharisnya vonza a tekintetét, ha ez a cél akkor ideális, bár kánikulában nem való.
9/17 anonim 

válasza:

*bocs az elírásért, mobilról írtam😊
10/17 anonim 

válasza:

ez a csaj sportos es vekony nincs rajta plusz kg de meg neki sem all jol... ha ennel rosszabb a tested a kozizles erdekeben ne vedd fel kerlek. amugy szerintem marhara igenytelen es sablonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!