Fiúk/Lányok! Szerintetek egy "farmeres" összeállítás jobb, vagy szoknyás 16-20 éves lányon?
2019. márc. 24. 09:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem az a jobb, ha változatosan hordod. Ha választani kéne, akkor viszont a szoknyás az csinibb:)
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
kort és nemet is írjatok légyszi :)
2019. márc. 24. 10:00
4/9 anonim válasza:
Ezek közül egyik se tetszik, mind tucat.
De egy csinos szoknya jobban tetszik általában ( nem túl mini/szűk hanem amiben látszik, hogy kényelmesen érzi magát a lány)
22/F voltam
5/9 anonim válasza:
Ezeket a ruhákat én kb mackóban tudom elképzelni egy lányon, a farmert meg annak sem.
Tipp: HM nagyon túl van árazva és általában nem is árul normális cuccokat. Inkább nézz szét máshol, mert ilyen csíkos pólót is találsz bárhol akár 2.000 ért is. A farmer is 10.000 és alakja sincs az egésznek.
6/9 anonim válasza:
Amit belinkeltél, azok a szoknyák nagyon tetszenek. Szerintem mindkettő lehet jó, nem jobb az egyik a másiknál. Szerintem az a "jobb", ha változatosan hordod őket. Valamikor farmer, valamikor szoknya.
16/L
7/9 anonim válasza:
Nekem a szoknyás határozottan jobban teszik, és már jó idő is van hozzá
26/F
8/9 anonim válasza:
Farmer nem kérdés. Bár nem ez a 90 es évek eleji ódivatú.
9/9 anonim válasza:
Inkabb a 2000 től kezdődő trapez vagy egyenesszaru koptatott kék farmerek jó kis borovvel es pl egy farmerdzsekivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!