Melyik gép összeállítás jobb/erősebb, és miért?
AMD konfig
vagy
Intel konfig
Legfőképpen játékra használnám, letöltésre, böngészésre, haverokkal skype, youtube !
Szinte egész nap menne , olyan 15 órát :)
Az lenne a kérdésem melyiket vegyem meg és miért , vagy ha esetleg jobbat tudnátok összepakolni ezen az áron azokat is elfogadom .
Azért raktam össze AMD , illetve INTEL konfigot mert nem tudom melyik a jobb, és a segítségetek várom.
Köszönöm szépen, írjatok le mindent mind2-ről ! :)
Az Inteles jobb játékra a te esetedben.(És kevesebbet fogyaszt.)
Intletől a 3570k jobb lenne, ha már veszel hozzá külön hűtőt, ezzel kitolnád pár évvel az gép életciklusát.
És ha már intel, akkor 3570k, mert a "k" nélkülit nem lehet tuningolni.
Ha nem akarsz tuningot és marad a "k" nélküli, akkor elég egy B75-ös alaplap.
AMD-s a jó. Intelesben H77 Pro4/MVP lapot raknám oda ha már szorzózáras a processzor. RAMból a CL8-asat (amit az AMD gépbe raktál).
Igazából bármelyiket veszed, csak jól jársz. Ha úgy gondolod, hogy 1-1.5 év múlva lesz pénzed arra, hogy vegyél bele még egy HD7950-et akkor jó választás az FSP Aurum Gold 500W, ha úgy gondolod, hogy nem, akkor inkább FSP Aurum Gold 400W. Az is elég, és akkor még olcsóbb is. Az Inteles konfig mellett tenném le a voksom, de csak azért, mert sokat be lesz kapcsolva és az 8320 125W-os TDPje kicsit rémisztő.
dr.Bosko, ezt nem értem.
Akkor vegyem az INTELES konfigot és minden rendben lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!