Mi az átlagos kosárméret? Nektek milyen van, és kaptok magatokra szép fehérneműt?
Csak én érzem úgy, hogy az a A-B-C-D-DD kosár nem megfelelő a nők egy jó részének?
A legtöbb D-től nagyobb olyan csúnya is. Szerintetek lenne igény szebb nagy méretekre is?
Mi a kedvenc fehérnemű márkád?
Nekem a Freya és a Curvy Kate de mindkettő drága 😣
Megteszi nekem a kínai is xD
Amúgy az F&F-et veszem leginkább, de szülinapomra Tezenis melltartót kaptam egyik barátnőmtől.
De jók a Bonprix és a Lemila termékek is.
Amúgy 75C mellem van.
17L
De most miről szavazunk, hogy mi az átlagos, vagy mi a saját méretünk? :)
Egyébként abszolút egyetértek! Nagyon sokan hordanak rossz méretet, pusztán azért, mert megáll a méretezés C/D-nél. Nagyon szeretek fehérneműt vásárolni, de nem egyszerű, sőt. Egyszer (jó rég) bementem az Intimissimibe, egyetlen melltartó volt D-s kosárral. Tőlünk nyugatabbra sokkal jobb helyzetben vannak ilyen szempontból a nők, sokkal nagyobb a választék. A Tescoban szokott lenni G-ig, bár a legtöbbnek a fazonja nem ideális. A Bonprix-vel én is elégedett vagyok, bár ahogy néztem fazon az csak néhány féle van, de én pont póló alá valót kerestem, az tökéletes lett.
Bikinifelsőt meg talán még nehezebb találni, pedig ott aztán pláne számít, hogy jó legyen.
Egyébként kolléganőm pont a másik véglet, nagyobb hát, kicsi kosár, és ő ugyanígy nem talál magára melltartót.
Én az intimissimi-ből szoktam vásárolni. Nagyon szeretem! Amúgy B kosaras melltartót hordok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!