Mi a véleményetek a bralette felsőkről? Lány vagyok ( 18 ) C-s kosármérettel, szerintetek gáz ha ilyet hordok utcára ( nagyon magasderekú nadrággal )?
2019. aug. 8. 20:55
2/12 anonim válasza:
Én imádom, de szerintem ízlésesen max b kosarig lehet ezeket hordani. Vagy esetleg egy blezerrel. De te még fiatal vagy bevallalhatod simán. Én 27 vagyok és ez csupaszon nekem már sok 😌
3/12 anonim válasza:
Egyetértek a 2. hozzászólóval. B kosármérettel még el tudnám képzelni, de C-vel nem is tudom... De ha neked tetszik, akkor hordd.
5/12 anonim válasza:
Sima hétköznap nekem nem fér bele,de fesztiválon simán.
6/12 anonim válasza:
Ha lotyónak öltözöl utcára kiváló!
Amúgy meg maximum alá öltözet vagy otthon a 4 fal között okés.
7/12 anonim válasza:
Akkor gáz ha te annak érzed és feszengsz a bőrödben.
Amugy szerintem max nyáron, nyaraláson fesztiválon viselhető, suliba, munkahelyre én nem venném fel.
8/12 anonim válasza:
Szerintem hord azt Ami neked tettszik ha felveszel hozza egy kardigant Meg elegans is lesz:) tenyleg ne befolyasoljon senki es probald ki ha tettszik.
En nekem is tettszenek
9/12 anonim válasza:
Farmerkabáttal, bőrdzsekivel utcára jó😃
10/12 anonim válasza:
ezt én leginkább egy felső alá tudom elképzelni, nagyon fel tudja dobni a szettet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!