A bralette nagyon közönséges szerintetek?
Figyelt kérdés
Kis melleim vannak. Ha elmegyek varosba baratokkal peldaul, akkor szerintetek ez k**vas?
2019. júl. 20. 11:51
1/23 anonim válasza:
Miért akarsz fehérneműben császkálni? Mi a célod vele?
Annyiféle női ruha van, ami 100fokos kinti melegben is megállja a helyét, és mégsem egy fehérnemű, mert ez az.
2/23 A kérdező kommentje:
A bralette nem fehérnemű, hosszabb és többet takar a melltartónál. Az a lényege, hogy nem kell rávenni felsőt. Olyasmi mint egy croptop csak más fazon. Csak én még nem hordtam ilyet soha, de tetszik.
2019. júl. 20. 12:04
3/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, hordanam is de nagyobb mellem van.
4/23 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul, de egy kicsit tényleg ribis.
5/23 anonim válasza:
Eleinte azt akartam írni, hogy ne hülyéskedj, mert azt hittem, melltartó, és vennél rá felsőt, de csak ez magában, igen, nekem elég qrvás. Neked attól még tetszhet, és különbül is vannak felöltözve az utcán.
6/23 anonim válasza:
Fel nem vennék ilyet, még otthonra sem.
Szerintem ezek pont nem a kis melleken állnak jól. Mégis mit mutat? Hogy lapos vagy?
Kérdem ezt kis mellűként.
7/23 anonim válasza:
De igenis kis melleken nèz ki jól.
A nagyon nagyra nem is jó. Mivel nincs merevítése a braletteknek.
A kis mell nem azt jelenti h lapos mint az alföld.
8/23 anonim válasza:
Megnéztem a definícióját: “A bralette egy melltartó, merevítés és szivacsok nélkül” Én még sosem láttam magában ilyet viselni bárkit, én sem vennék fel csak fehérneműt az utcára. Ez nem egy crop top, ez egy fajta melltartó. Ha megnézed egy bolt honlapján, pl H&M-én ott is a fehérneműk közt szerepel, nem pedig a felsők közt. Így a válasz igen, szerintem közönséges.
10/23 A kérdező kommentje:
első találat:
bralette definiton: a tight-fitting crop top with thin straps
2019. júl. 20. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!