Ez közönséges és ribizli ahogy kinézek?
Feszülős fekete hosszunadragot, vagy farmer színű vagy fekete magasdereku rövidnadrágot hordok(h&m-eset, amiből azért nem lóg ki semmi aminek nem kéne), és valami feszülős és rövidebb pólót (de nem azt a melltartó hosszúságút, hanem mondjuk egy derékig érőt) és ha úgy van akkor egy rövidebb pulóvert, szintén derékig erőt .
A hajam teljesen természetes barna, nem festem, nem vasalom,meg semmi.
Sminkelni csak minimálisan szoktam, szempillaspiral és RÖVID ÉS PICI tusvonal.
Adidas superstar, puma vikky platform vagy fila disruptor cipő .
A korom nem írom ki mert letiltana az oldal.
!lány vagyok!
Nagyon sokan így öltözködnek. De amúgy ez a korodtól is függ. Nem mindegy, hogy egy 12 éves vagy egy 15 éves járkál ilyenekben.
Szerintem a lényeg az, hogy a rövidnadrág legyen normális hosszúságú, illetve a pólóból se látszon ki annyira sok. Szóval nem, nem öltözködsz "ribizlisen", viszont nem is vagy annyira egyedi (ami nem feltétlen baj szerintem).
Nagyon tömeg vagy, és ezek szerint fiatalabb vagy 16 évesnél. Szerintem öltözhetnél egyedibben. A sminkkel nincs baj, én is használok, de ennyi idősen nem kéne tusvonalat használni
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!