Ez így szerintetek is nagyon kevés?
Szerintem igen, és azon vagyok hogy változtassak rajta. Na szóval:
Ruhák:
2 rövid ujjú póló
5 hosszú ujjú póló
2 pulcsi
1 rövid ujjú ing
2 hosszú ujjú kockás ing
4 hosszú farmernadrág
1 rövidnadrág
1 szoknya, 1 hosszú ujjú, középhosszú virágos ruha
1 téli, 1 tavaszi dzseki, 1 mellény
1 kötött, rövid csipkekardigán
És az itthoni ruháim, abból is kevés van.
Kiegészítők:
2 hátizsák
2 öv
3 nyári kalap
1 téli sál
3 téli sapka
1 pénztárca
1 olcsó newyorkeres esküvős kistáska
Cipők: 2 converse cipő
Szerintetek mit érdemes még beszerezni?
(Nem azért nincsenek ruháim stb. mert nem telik rá, a szüleim mindent megadnak nekem amit csak tudnak, csak egyszerűen nem tudom hogy hol vásároljak és még sosem írtam össze hogy mire lenne úgy igazán szükségem, mindig olyasmit veszek ami megtetszik, viszont ez így nem jó mert akkor hiányban maradok olyan dolgokkal amikre tényleg szükségem lenne.
Kérlek, írjatok ötleteket hogy miket érdemes még beszerezni, és hol érdemes vásárolni. :) )
Előbb gondold át, hogy mi az, ami kényelmes, és jól is néz ki (szerinted, a saját ízlésed számít).
Amúgy én szoknyát, egyberuhát, rövidujjú pólót, és átmeneti kabátot (pulóverrel egyenértékű a vastagsága) vennék.
De lehet, hogy neked más ruhára van szükséged, ha pl. egyszer veszel egy évben szoknyát, akkor egy elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!