Lányok! Meddig szoktátok magatokon a harisnyát felhúzni ??
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert múltkor edzés előtt az öltözőben egyik csaj látta és furcsállta, hogy majdnem a mellemig fel van húzva, majd közölte, hogy szerinte nagyon gáz..2022. márc. 26. 08:10
11/19 anonim válasza:
Én is teljesen felhuzom így érzem magam jó benne.
12/19 anonim válasza:
Teljesen felhúzom, ameddig ér. A legtöbb simán feljön a derekamig, szinte a mellem alá.
13/19 anonim válasza:
Az megvan, hogy a harisnya az egy olyan ruhadarab, amit a lábon viselnek és nem máshol?
14/19 anonim válasza:
Ameddig ér, mert csak akkor áll jól
15/19 anonim válasza:
Ameddig fel tudom hűzni, harisnya függő.
Ne foglalkozz vele.
16/19 anonim válasza:
Nincs is szebb annál, mikor a harisnya összeér a cicifixszel...:
Szerintem rántsátok fel hónaljig és akkor még a cicifix sem kell.
17/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van!! Nem érdekel ki mit gondol, nekem úgy kényelmes ha jó magasra felhúzom..így is fogom hordani mindig..nagyon szeretem a magas derekú divatot..
2022. ápr. 9. 20:10
18/19 anonim válasza:
Teljesen felszeretem húzni legalább jó melegíti a hasam és a derekam.
19/19 anonim válasza:
Épp csak derékig, eleve alacsonyabb derekú fazonokat keresek. Ülőmunkát végzek és a magas derekú iszonyatosan szorítja a hasamat (pedig nem vagyok kövér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!