Lányok! Meddig szoktátok magatokon a harisnyát felhúzni ??
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert múltkor edzés előtt az öltözőben egyik csaj látta és furcsállta, hogy majdnem a mellemig fel van húzva, majd közölte, hogy szerinte nagyon gáz..2022. márc. 26. 08:10
1/19 Metionin válasza:
Én kb. köldökig. Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy meddig húzod a harisnyádat.
2/19 anonim válasza:
Én is kb a köldökömig, vagy ameddig ér, úgy érzem magam jól benne.
Ha nem húzom fel teljesen akkor lóg rajtam. De általában veszek fel bodyt rá és úgy normálisan tart, nem csúszkál rajtam.
3/19 anonim válasza:
Ő is nagyon gáz, hogy másokat leseget, aztán meg kritizál. Én a nyakára tekertem volna a harisnyámat, beakasztottam volna a végét az ablakpárkányba, és egyszerűen kilöktem volna 😀
4/19 anonim válasza:
Nekem hosszabb a felsőtestem, szal rajtam még a magas derekú is csak köldök alá ér.
Gondolom neked rövidebb felsőtested...
A csajjal ne foglalkozz, ezek tiniként úgy érzik ők a megmondó emberek, és mindenki nekik akar imponálni.
Majd kicsit felnő és rájön, hogy random emberek pont tesznek a véleményére.
8/19 anonim válasza:
Köldök alá húzom de semmiképp sem tovább.
A csajjal meg ne foglalkozz az egy r*banc ...
9/19 anonim válasza:
Elég fura harisnya lehet ha a melledig feltudod húzni. Én a derekamig szoktam, mivel föntebb nem is menne, és utálatos ha szorítja a hasam.
10/19 anonim válasza:
Egyesek azt hiszik, hogy catsuit és tényleg köldökig húzzák. Szánalmas tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!