Molettként mit vegyek fel esküvőre?
Figyelt kérdés
Nem köntörfalazok, kerek perec leírom 90 kg vagyok. Sajnos. De a lényeg az, hogy apukám házasodik nyáron és fogalmam sincs milyen ruhát vegyek. A testalkatom nem olyan mint a ducimodelleknek, hogy ugyanolyan arányosak az idomaik (fenék, csípő stb) csak nagyobb méretben :D nekem a feleslegemhez képest alig van hasam, de a combom hatalmas, kezeim szintén, fenekem és nuku, csípőm se nagy. Így például egy testhez simuló szoknya teljesen kizárt. Esélytelen. Ahogy leírtam nagyjából el tudjatok képzelni hogy nézek ki, (nagyon sajnálom😂) ezek alapján valami jó tanács, hogy milyen ruhák lennének előnyösek az esküvőre? Köszi előre is :)2022. márc. 22. 22:29
1/7 anonim válasza:
Mostanában sok csinos, laza anyagú rövidmadrág van. Szerintem jó döntés, kényelmes viselet, nem érnek össze a combok (körte vagyok, tudom milyen) nem feltétlenül muszáj, hogy szoknya legyen. Ezekből is van elegáns verzió. Ehhez egy kis ing, vagy valamilyen blúz, szandál, és máris csinos de kényelmes az egész. Vagy ott vannak a romperek, divat is lett, és szintén lehet elegáns és praktikus, ducibb alkatnak is jól áll. Persze sok szép ruha is van, arról se akarlak lebeszélni, vannak szép, lenge ruhák is, A vonalú szonyával mondjuk.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Tényleg csinos az a ruha amit linkeltél, de való az ilyesmi ruha esküvőre? Életemben nem voltam még esküvőn, lehet hülyeséget kérdezek, de nekem inkább sima utcainak tűnik első ránézésre :)
2022. márc. 22. 23:06
4/7 anonim válasza:
Vannak ilyen over-sized ruhaboltok is, onnan is kölcsönözhetsz. Vagy csináltatsz, az a legszebb, csak drága.
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok, én mondjuk férfi vagyok, de én szívesen nézegetnék ilyesmi nőket ilyesmi textilben lagzin. Szóval már csak azért azt mondanám, hogy igen :).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2022. márc. 24. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!