Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként mit vegyek fel?
Elsőnek nő vagyok
Másodiknak meg köszönöm a választ
Párral barátságban vagyunk. A cipővel meg azért vagyok gondban mert a magassarkút nem bírom mióta megműtötték a lábam
Nem kell magassarkú, én pl. sosem hordok. Laposban is vannak ünnepélyesebbek. Esetleg, ha sokat kell gyalogolni a helyszínig, akkor vegyél fel csizmát és vigyél váltócipőt bentre. De amúgy sem hiszem, hogy fáznál, ha marad ez az időjárás, kb. nincs is már tél mostanában.
Ha nem valami nagyon puccos helyen lesz, akkor koktélruha tökéletes, de akár egy elegáns szövetnadrág elegáns blúzzal is jó (főleg, ha műtötték a lábadat).
Cipőben simán mehet egy lapos balerina, ha a magassarkút nem bírod. Esetleg a helyszínig elmehetsz csizmában, hogy ne fázz, ott pedig átveszed a csinos balerinára.
harisnya és egy egyszerűbb, elegáns, nem csicsás koktél ruha.
Ha abban nem éreznéd jól magad, akkor mehet egy csinos nadrág egy szép elegáns blúzzal.
Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt.
Eddig amit néztem egy drapp alapon fekete csípkés koktél ruha vagy púder színű bársony ruhával szemetek. De még majd nézelődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!