Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendégként mit vegyek fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendégként mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Februárban hivatalosak vagyunk egy esküvőre. De nem tudom milyen ruhát vegyek fel. A cipővel még nagyobb gondban vagyok hogy ilyenkor milyet kellene fel vennem. Ha tudtok segíteni akkor meg köszönöm
2020. jan. 11. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk sokat segítene ha megtudnánk nő vagy férfi vagy.
2020. jan. 11. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem feltétlenül kell túlspilázni a kérdést, egy egyszerű szolid koktélruha meg kényelmes magassarkú cipő teljesen jó. Gondolom bent lesztek végig, fűtött helyiségben, szóval csak annyival kell másképp öltözni, hogy ne fázz amikor odamentek a helyszínre, vagy netalán ilyen templomból-étterembe jellegű csoportos vándorlásokra kerülne a sor. Nem tudom, milyen viszonyban vagy az ifjú párral, de hacsak nem koszorúslány/örömanya/tanú/akármi más többet szereplő személyében mész, senki nem a te öltözéked fogja figyelni.
2020. jan. 11. 11:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Elsőnek nő vagyok

Másodiknak meg köszönöm a választ

Párral barátságban vagyunk. A cipővel meg azért vagyok gondban mert a magassarkút nem bírom mióta megműtötték a lábam

2020. jan. 11. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerű kis ruha, balerinával vagy egy szebb, lapos csizmával tökéletes.
2020. jan. 11. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretek elegáns ruhát felvenni, de nem estélyit. A Rouge márkától vannak ilyen ruhák, nézd meg mit gondolok alatta. Arra mindig ügyelek, hogy olyan ruha legyen amiben tudok táncolni, például ha megpörgetnek ne legyen ki a seggem (bár ez is előfordult már). Cipőnek pedig az elején magassarkú, és viszek magammal cserecipőt éjszakára táncolni, balerinát szoktam ilyenkor. Ha nem bírod a magassarkút akkor szerintem teljesen oké, ha balerinában vagy egész nap.
2020. jan. 11. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja az lemaradt, hogy ne fehér ruhát vegyél fel mert azt nem illik, és ha jól tudom pirosat sem.
2020. jan. 11. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell magassarkú, én pl. sosem hordok. Laposban is vannak ünnepélyesebbek. Esetleg, ha sokat kell gyalogolni a helyszínig, akkor vegyél fel csizmát és vigyél váltócipőt bentre. De amúgy sem hiszem, hogy fáznál, ha marad ez az időjárás, kb. nincs is már tél mostanában.

Ha nem valami nagyon puccos helyen lesz, akkor koktélruha tökéletes, de akár egy elegáns szövetnadrág elegáns blúzzal is jó (főleg, ha műtötték a lábadat).

2020. jan. 11. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Cipőben simán mehet egy lapos balerina, ha a magassarkút nem bírod. Esetleg a helyszínig elmehetsz csizmában, hogy ne fázz, ott pedig átveszed a csinos balerinára.

harisnya és egy egyszerűbb, elegáns, nem csicsás koktél ruha.

Ha abban nem éreznéd jól magad, akkor mehet egy csinos nadrág egy szép elegáns blúzzal.

2020. jan. 11. 19:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt.

Eddig amit néztem egy drapp alapon fekete csípkés koktél ruha vagy púder színű bársony ruhával szemetek. De még majd nézelődök.

2020. jan. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!