Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő utáni kerti partira mit vegyek fel?
20 fős esküvő lesz és utána tartunk nálunk egy kis kertipartit, de nem tudom akkor mit vehetnék fel. Nem tudom hogy szokás.
Én vagyok a menyasszony.
A koktélruha egy bizonyos típusú/hosszúságú/fazonú félig alkalmi ruhát takar, és én is azt vennék fel, jó ötlet.
A piros duplán jó ötlet, divatszín is most és és az esküvői ruha után olyan, mintha menyecske ruhába öltözne, de mégsem hagyományos.
A cipő okozna nekem gondot. Valami csinosabb laposabb, nem vékonysarkú illene hozzá.
"igen a koktélruha pumpás viselet, mivel nálunk magyarországon olyan sokszor koktélozgatunk!!!"
Arról nem mi tehetünk, hogy Pusztaröcsögén laksz és nincs egy normális alkalmi, de azért nem nagyestélyi ruhád.
"igen a koktélruha pumpás viselet, mivel nálunk magyarországon olyan sokszor koktélozgatunk!!!"
Erre mondják azt, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
(Amúgy meg, 1987-ben koktélruhát varrattam magamnak a varrónőmmel az unokatesóm esküvőjére. Akkoriban meg főleg marha sokat "koktéloztunk", ez a ruha típusa, ütődöttke.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!