Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az esküvőkkel kapcsolatos kérdések hány százalékát teszik fel nők?
Főleg nők, mert ők szervezik általában.
Nem minden nő kényszeríti ki az esküvőt, vannak férfiak, akik maguktól és önként akarnak házasodni, bármilyen meglepő is.
Pont ugyanúgy jártam, mint az utolsó. Legfeljebb egy visszafogott esküvőre vágytam lenge nyári ruhában két tanúval, utána egy koktélos ünneplés szűk baráti körben (5-6 fő), majd a következő hétvégén egy kerti parti a családokkal (kb. 20 fő). Távoli rokonok, haverok, kollégák és stressz nélkül.
Életem párja viszont csinnadrattát, templomi esküvőt és százfős lagzit szeretett volna fátyollal, asztaldísszel, emeletes tortával, programokkal, betanult tánccal. De hogy milyen torta, milyen díszek, milyen programok, azt nem tudta kitalálni.
Végül kompromisszumot közöttünk: polgári esküvő után egy közepes méretű lagzink volt, amit én szerveztem meg, mivel kettőnk közül én érzékenyebb vagyok a passzoló dolgokra. Neki mindegy volt, hogy milyen az asztaldísz, a ruhám, a csokrom, a torta. A lényeg az volt, hogy legyen, a többit rám bízta. Végül mindketten jól éreztük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!