Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanú felkéréssel kapcsolatos kérdés?
Nos, az a helyzet, hogy jövőre házasodok, de fogalmam sincs, ki legyen a tanúm.
- barátaim az évek során elkoptak, ahogy lett párkapcsolatuk, leszartak mindent és mindenkit
- testvérem nincsen
- családból nem vagyok hajlandó egy felnőttet sem megkérni, mert mikor szükségem lett volna rájuk, mind szarban hagytak
- aki szóba jöhetne, ő valamelyik unokahúgom, de ők meg még kiskorúak :( (velük testvéri a kapcsolatom)
Volt valaki hasonló helyzetben, és talált rá megoldást...
Maximum megkérem apát, de őt sem szívesen, mert 10 éve tessék-lássék törődik azzal, hogy vagyok, sőt...
Csak ketten házasodtok két tanúval? Vagy lesznek vendégek, stb?
Ha csak ketten lesztek és csak a papírt írjátok alá, akkor megkérheted az első két embert aki szembe jön a hivatalban a folyosón.
Lesznek.
Neki 6-7 barátja, három féltesója, szülei meg egyéb rokonok...
És neki tanúja is van, mert a legjobb barátja nem hagyta cserben, mikor összejött a most már feleségével. :)
Nekem is lenne, ha a volt legjobb barátnőm nem tenne a fejemre már 10 éve :(
Azt a nőt? Kizárt... a hátam közepére nem kívánom. Az a csoda, hogy még együtt vannak, én a srác helyében már rég elváltam volna tőle, mert csak kicsit pszichiátriai eset a csaj. :)
De még gondolkodom. Lehet az egyetemista barátnőmet kérem fel, csak neki a párkapcsolata elég zűrös, esélyes, hogy a kedves barátja el sem engedi az esküvőnkre :(
Nekem a párom testvére volt. 2 tesója van, ők lettek a tanúink.
Sokkal közelebbi a viszony a sógornőmmel, mint a saját testvéreimmel. Válassz olyan nagykorú személyt, aki hozzád közel áll.
Épp ez az, hogy nincs olyan ember, max. az egyetemista barátnőm, de rá nem merek számítani, mert hiába ígéri meg, hogy eljön, ha a pöts barátja hisztizik, akkor simán szarban hagy.
Akikkel jóban vagyok, ők tényleg csak az unokahugaim, sajna, vagy az idősebb mostohaöcsém, de abból irtó nagy családi balhé lenne, a mostohám a helyszínen simán kiverné a hisztit, és az életem egy részét így is tönkretette, az esküvőmet nem fogja (ha egyáltalán meghívom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!