Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Segitenétek arany dekoráciival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenétek arany dekoráciival kapcsolatos ötleteket gyűjteni!?

Figyelt kérdés
A pinterestet már átnéztem. Nem sok ilyen ötlet van. Már rákerestem a bézs, pezsgő szinekre is.
2016. jan. 17. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
mihez kell?
2016. jan. 17. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

mit szeretnél pontosan aranyban? mert dekorációként nagyon minimálisan lehetne bevonni,és inkább valami színt mellé,különben túl csicsás lesz!

a helyedben választanék egy alapszínt, ami szóbajöhet! világoskék,barna,piros bármi,amit akarsz-ezeket textilekre,kisebb tárgyakra lehetne tenni

aranyat én porként tudnám elképzelni,mondjuk virágokon, vagy ágakon esetleg vázában-nem tudom mennyire értelmesen írtam le :D

pl arany spray-vel bevonni virágokat,v egyéb deko cuccokat

2016. jan. 17. 15:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Arany- világos barna elvileg. Nem láttam még pontosan milyen árnyalat a szín.

Székmasni, a mennyezeti dekor stb.

Ilyesmi:

[link]

És ezekhez keresek mégvkieg.dekort.

2016. jan. 17. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok? Ne röhögtess :D A pinterest rogyásig van vele

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha érdekelnek DIY ötletek is szívesen írok/linkelek csak szólj.

2016. jan. 17. 16:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jöhetnek ;)
2016. jan. 17. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem többnyire itt arany-bézs és fehér kombinációk vannak!

nem szeretnél esetleg egy fő színt az aranyhoz? pl rózsaszín,kék,mályva,bordó bármi más?

2016. jan. 18. 09:43
 7/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. nem tudom, tudsz mutatni esetleg hogy mire gondolsz?!
2016. jan. 18. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó szerintem arra gondolt, hogy legyen egy fő szín és amellé a kiegészítés vagy fókuszpont az arany, mert önmagában nagyon hangsúlyos. A merészebbek szívesen kombinálják mély lilával, sötétkékkel, türkizkékkel, a visszafogottabbak pedig bézzsel, pezsgőszínnel, púderrózsaszínnel, mályvával, halványszürkével vagy pasztellkékkel, esetleg fakóbb olajzölddel.

Mindenesetre akkor egy pár DIY ötlet:

kavicsok+arany spray:

[link]

tálka+műanyag kanalak+spray

[link]

olcsó ikeás dekortárgyak + spray:

[link]

befőttesüveg+ragasztó+csillámpor

[link]

fali dekornak aranyszínűre befújt levelek (láttam már papírcsillagos verzióban is)

[link]

a csokrodba vagy az asztali csokrokba is tehetsz/tetethetsz egyszerű arany díszeket (akár apróságokat is amiket magad veszel meg és fújsz be)

[link]

aranyszínű kartonból barkácsolhatsz hasonló plafon vagy falidíszeket:

[link]

a koszorúslányok szórhatnak aranyszínű konfettit (kartonból szintén) vagy aranyszínűre befújt virágszirmokat, esetleg rizst :)

2016. jan. 18. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
2016. jan. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!