Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek arany dekoráciival kapcsolatos ötleteket gyűjteni!?
mit szeretnél pontosan aranyban? mert dekorációként nagyon minimálisan lehetne bevonni,és inkább valami színt mellé,különben túl csicsás lesz!
a helyedben választanék egy alapszínt, ami szóbajöhet! világoskék,barna,piros bármi,amit akarsz-ezeket textilekre,kisebb tárgyakra lehetne tenni
aranyat én porként tudnám elképzelni,mondjuk virágokon, vagy ágakon esetleg vázában-nem tudom mennyire értelmesen írtam le :D
pl arany spray-vel bevonni virágokat,v egyéb deko cuccokat
Arany- világos barna elvileg. Nem láttam még pontosan milyen árnyalat a szín.
Székmasni, a mennyezeti dekor stb.
Ilyesmi:
És ezekhez keresek mégvkieg.dekort.
szerintem többnyire itt arany-bézs és fehér kombinációk vannak!
nem szeretnél esetleg egy fő színt az aranyhoz? pl rózsaszín,kék,mályva,bordó bármi más?
Az utolsó szerintem arra gondolt, hogy legyen egy fő szín és amellé a kiegészítés vagy fókuszpont az arany, mert önmagában nagyon hangsúlyos. A merészebbek szívesen kombinálják mély lilával, sötétkékkel, türkizkékkel, a visszafogottabbak pedig bézzsel, pezsgőszínnel, púderrózsaszínnel, mályvával, halványszürkével vagy pasztellkékkel, esetleg fakóbb olajzölddel.
Mindenesetre akkor egy pár DIY ötlet:
kavicsok+arany spray:
tálka+műanyag kanalak+spray
olcsó ikeás dekortárgyak + spray:
befőttesüveg+ragasztó+csillámpor
fali dekornak aranyszínűre befújt levelek (láttam már papírcsillagos verzióban is)
a csokrodba vagy az asztali csokrokba is tehetsz/tetethetsz egyszerű arany díszeket (akár apróságokat is amiket magad veszel meg és fújsz be)
aranyszínű kartonból barkácsolhatsz hasonló plafon vagy falidíszeket:
a koszorúslányok szórhatnak aranyszínű konfettit (kartonból szintén) vagy aranyszínűre befújt virágszirmokat, esetleg rizst :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!