Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felszolgáló leszek egy esküvőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszolgáló leszek egy esküvőn, mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Besegítek az ismerősömnek akié az a hely ahol az esküvőre érkező vendégek megszállnak majd. Üdítőket meg ilyen kis falatkákat kell majd kínálnom a vendégeknek (lagzi előtt itt gyűlik össze a nép). Mit vegyek fel? Koktélruha nem illik ugye mert akkor olyan mintha meghívott lennék? Csak a fekete-fehér kombó a jó?? Csini akarok lenni mert ott lesz a kiszemeltem is!

17/L

2016. máj. 7. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az ismerősödet, akié a hely, hogy a többi felszolgálón mi lesz, mit kellene felvenned.
2016. máj. 7. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam már felszolgáló esküvőn, nem is egyszer. Fekete szoknya, fehér blúz, saját érdekedben lapos talpú (fekete) cipő, összefogott (általában konty) haj. Plusz egy cuki kis "magyaros mintás" -vagy nem tudom hogy mondjam- kötény.
2016. máj. 8. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Én szakmámból adódóan voltam felszolgáló lakodalomban. Viszont ha felszolgálni mész tényleg, akkor illene ugyan úgy kinézned, mint a többi pincérnek. Fekete nadrág, vagy szoknya, esetleg csipkekötény, fehér ing nem nagy dekoltázzsal, és egy kényelmes, de elegáns cipő. És összefogott haj, copf, fonat vagy konty.
2016. máj. 9. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!