Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak ha rövid a...

Mit csináljak ha rövid a bőrdzseki ujja? Fel lehet ezt így venni? F

Figyelt kérdés
Interneten rendeltem egy AllSaints bőrdzsekit M-es méretben. Gondoltam jó lesz a méret, mivel minden pólóm, pulcsim, kabátom M-es. Sajnos azonban rövid az ujja, a csuklóm felett végződik. Mivel elég magas vagyok (188cm) és vékony is, furán néz így ki rajtam. Le tudom húzni az ujját úgy hogy takarja a csuklómat, de ha mozgok benne egy idő után felcsúszik. A gond az hogy ez a dzseki már nem elérhető a webáruházban, eleve kevés volt belőle és mind elfogyott. Nem tudom mi tévő legyek, mivel elég sokat fizettem érte, nem akarom hogy a szekrényben álljon, de így meg tartok tőle hogy idétlennek néznek. Kép alapján milyennek látjátok, vállalható így vagy nagyon gáz: [link]
2022. márc. 8. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Küldd vissza, és kérd vissza az árát.
2022. márc. 8. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Inggel kell viselni, aminek a mandzsettája kilóghat (sőt ki kell lógnia) a kabátujjból.
2022. márc. 8. 18:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok emiatt mindig ingben járni.
2022. márc. 8. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én visszaküldeném. Bár régen a az is ciki volt ha kicsit rövid volt a nadrág és kilátszott a boka, lehet ma már az is divat ha a dzseki ujja is rövid.
2022. márc. 8. 18:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Amúgy a modellen is ilyen rövid szóval nem értem:

[link]

2022. márc. 8. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
jó ez így, senkinek nem fog feltűnni
2022. márc. 8. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint ez ilyen fazon. Mellesleg RAJTAD sokkal jobban áll, mint a modellen!
2022. márc. 8. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
ebben a pozicioban is gaz, hogy nez ki, amikor az alkarodat vizszintesen tartod? Kuldd vissza.
2022. márc. 9. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
túl rövid.. csere
2022. márc. 9. 14:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta rájöttem mi volt a gond: a hátrészén van egy öv ami a legszűkebbre volt állítva, bővebbre vettem és így már jó a hossza mert nem feszül a vállamon.
2022. márc. 9. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!