Hogy áll nekem ez a szett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek hogy áll nekem ez a szett?
Csajok szerint túl sok, hogy ebben mentem buliba, pasiknak viszont tetszett.
Mit gondoltok, tényleg sok? Én hétköznap is szoktam így öltözni, szóval buliba egyáltalán nem érzem soknak.
2022. márc. 5. 09:40
21/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki. Csinos és nem olyan mint egy középiskolás ünneplős ruha. A harisnya is tetszik. Tényleg jó látni, hogy van olyan nő aki tud ízlésesen öltözködni. Bátran viseld ezt az összeállítást!
22/28 anonim válasza:
Szerintem is nagyon csinos és jó alakod is van hozzá a kép alapján.
23/28 anonim válasza:
17-es, miért ne lenne mindegy? Azt vesz fel amit akar, ha neked a fekete fehér ruhák kizárólag ünneplő szett lehet akkor kicsit buta vagy
24/28 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki, kedvelem az elegáns stílust.
A harisnya még aranyos.
27/28 anonim válasza:
Elhiszem hogy a pasiknak tetszik, férfiként csak csatlakozni tudok, marha jól nézel ki benne, csinos csajszi vagy nagyon. Viseld bátran, az irigy emberekkel meg ne törődj. :)
25F
28/28 anonim válasza:
Nekem tetszik alapvetően, csak a harisnya nem, egyébként az is okés, csak nekem alapvetően nem jönnek be az ilyen mintás harisnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!