1/17 anonim válasza:
Fekete farmer + egyszínű fekete póló + bakancs + kintre szövetkabát
3/17 anonim válasza:
farmer, fekete blúz, ezüstös bakancs
szövetkabát, sál
4/17 Noren1989 válasza:
Szürke gyapjúöltönyt, az AC-s télikabimat, meg egy fekete, slim fit inget.
5/17 anonim válasza:
Én kicsit vastagabb nylon harisnyában vagyok és igen egy rövidebb szoknyában. És tavaszi cipőben.
6/17 anonim válasza:
Egy fekete egyenes szabású nadrág, fehér ing betűrve, fölötte szürke kötött pulcsi, ing gallér, ujjak kint, fekete kockasarkú bokacsizma, szövetkabát.
7/17 anonim válasza:
melegitonadrag, polo, kontos. a home office elonye
10/17 Laylah válasza:
Sötétszürke farmer, ez fix. Melóhelyen ehhez fekete póló, szürke köpeny és munkavédelmi bakancs van, de az utcára nem ebben léptem ki otthonról, hanem: zöld feliratos póló, közepesen magas, kockasarkú, fekete bokacsizma, sötét méregzöld téli sál, fekete szövetkabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!