Bakancsot vagy csizmát viseltek inkább?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 08:03
1/10 anonim válasza:
Én csizmát szoktam,kivéve,ha nagyon fagy van,akkor van itthonra egy bakancs.
2/10 anonim válasza:
Csizmát. Kivéve, amikor éjjel lefagy az ónos eső, olyankor túrabakancsban megyek el itthonról.
3/10 anonim válasza:
Bokacsizmát hordtam eddig, de ez a 2. év hogy foglalkoztat a bakancs gondolata
8/10 anonim válasza:
Csak és kizárólag bakancs. Mindenhova abban járok és ha nem sülne le benne a lábam nyáron valószínűleg még akkor is bakancsot hordanék.
9/10 anonim válasza:
2. vagyok, és vallomással tartozom nektek: vettem ma egy szép kék bakancsot. :) Nem tehetek róla, megtetszett és kész. Úgyhogy lehet, hogy idén már többet lesz rajtam, mint a csizma.
10/10 anonim válasza:
Bakancsom van, meg magassarkú csizmám, de magassarkút hétköznap nem hordok. Úgyhogy inkább bakancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!