Szerintetek felvehetek már bakancsot így november elején? 🥾🍁
Figyelt kérdés
Mennyire szokványos? Nem télen szokták azt inkább?2021. nov. 5. 07:24
1/13 anonim válasza:
Nem akarok semmi bántót írni rólad, ezért egyszerűen csak annyit írok, hogy nyugodtan felveheted.
3/13 anonim válasza:
Nem, én akkor hordok, amikor akarok. Nem függök divattól, időjárástól, más emberek véleményétől... Azt húzok, amit akarok és amiben jól érzem magam.
4/13 anonim válasza:
Nem a naptárhoz kell öltözködni, hanem az időjáráshoz. Ha fázik a lábad, vegyél bakancsot.
5/13 anonim válasza:
Nem évszak függő, mivel láttam pár elvetemülten nyáron is.
Amúgy roppant otromba egy viselet.
6/13 anonim válasza:
Rajtam egész nyáron ott volt 😎
Csak otromba embereket lepett meg de hát ki nem szarja le?
7/13 anonim válasza:
Ilyenkor már bakancsot szoktam hordani, elég hideg van hozzá. Csak nem téli bakancsot, hanem átmenetit. Egy nagyon meleg, szőrmés bakancs még túl sok lenne.
8/13 anonim válasza:
Tegnap reggel a szakadó esőben láttam egy nőt mezítláb papucsban az aldiban.
Szerintem akkor nyugodtan felveheted a bakancsot ma száraz időben. :D:D:D:DDD:D:D
9/13 anonim válasza:
Miért ne? Én már hordom a bakancsom, és sokan mások is.
10/13 anonim válasza:
Októbertől áprilisig teljesen normális bakancsot hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!