Joe112 kérdése:
Rocker lányok? Bár ez a kérdés így általános,de kik e zeneivilagot szeretitek! Hányan hordtok ha tehetitek bakancsot? F
Figyelt kérdés
Trollok kérlek Titeket kíméljenek!
Köszönöm!
2021. nov. 3. 11:16
2/5 anonim válasza:
Én nem hordok, csak a leghidegebb téli napokon egy bélelt bakancsot.
3/5 anonim válasza:
Csak nagyon hideg téli napokon szoktam, meg túrázáshoz túrabakancsot. Tinikoromban még a strandra is bakancsban mentem, de már rég kinőttem :D
4/5 anonim válasza:
Én goth vagyok, van két pár martens, meg két winklepicker, két szandál, két magassarkú bokacsízmám, meg két tornacipőm.
Az, hogy épp mit veszek fel, időjárás függvénye.
5/5 anonim válasza:
Hordok bakancsot, de a lapos, acélbetétes verzió nálam nem jöhet szóba, bármennyire tetszenek, mert alacsony nőként jobban érzem magamat platformmal és legalább 12 centis sarokkal.
Így az összes bakancsom ennyire magas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!