11/17 anonim válasza:
Fekete leggings, ingruha, martens. Kiegészítő egy ezüst díszes öv és pár bizsu ezüst nyaklánc. Kintre bőrdzseki.
12/17 Laylah válasza:
(off: a lepontozót megkérném, hogy írja már meg, hogy mit viseltem ma, ezek szerint jobban tudja, mi volt rajtam, mint én magam. :D)
13/17 anonim válasza:
Ennél már csak az a jobb 12es, mikor véleményt kérnek valamiről, vagy hogy írd le a személyes tapasztalatod, és 0, 20, 50 százalékokat kapsz 🥲
14/17 anonim válasza:
Ezer gondot a vállamon.
Egyébként ruházatom magas derekú fekete fűzős leggingsbe tűrve egy rózsaszín póló + egy fehér hosszított kardigán. Kintre plusz dzseki meg bakancs még. De már voltam idén kardigánban és farmerkabiban is kint.:)
Te Kérdező?:)
Off:Én is szeretnék home office-ban dolgozni!!!:(
15/17 anonim válasza:
Igazi bőrnadrág, csini világos felső, télinél kicsit vékonyabb dzseki, könnyű kis bokacsizma. 24/N
16/17 anonim válasza:
Szürke bő farmer, elegáns hosszú ujjú, fekete melegítőfelső, fehér nike cipő
24N
17/17 anonim válasza:
Sötétkék farmer, sötétszürke hosszúujjú póló, arra pedig ráhúztam egy fekete, rövidujjú AWS pólót. A cipőm pedig téli bakancs.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!