1/10 anonim válasza:
Nem igazán. Külön külön mindegyik darab jó, de egybe valahogy olyan unalmas.
A felsőt inkább egy farmerrel és egy blézerrel venném fel.
A szoknyához mehetne egy ing vagy pulóver.
4/10 anonim válasza:
Egy ilyen képhez passzol, de az utcára biztos, hogy nem venném fel. A kamionosok figyeljék csak az utat.
6/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, de magamon nem jönne be.
Majdnem térdig leér, ami nekem már túl öreges, illetve az ennyire szűk ceruza fazont sem nekem találták ki.
7/10 Metionin válasza:
Nem. A felsőn zavar a magas nyak, olyat sosem hordok, a másik meg, hogy így nincs sok értelme ha ujjatlan, tehát jó időben hordós, plusz magas nyakú, ami meg hidegben jó. A szoknya túl hosszú, mivel alacsony vagyok, összenyomna. A csizmát nem látjuk de wtf már ahogy eláll a lábától.
8/10 anonim válasza:
Nem.
Utálom az ujjatlanokat, utálom a garbós nyakat, utálom a bőr hatású ruhákat. Szóval nálam ez a szett pont betalált, minden részletében az ellentettje annak ami tetszik. :DD
9/10 anonim válasza:
Nem. Én soha nem hordok műbőrt, undorodom a tapintásától.
10/10 anonim válasza:
Nem :D egyik darabot se venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!