Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll nekem ez a szett?

Hogy áll nekem ez a szett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek hogy áll nekem ez a szett?

[link]

Csajok szerint túl sok, hogy ebben mentem buliba, pasiknak viszont tetszett.

Mit gondoltok, tényleg sok? Én hétköznap is szoktam így öltözni, szóval buliba egyáltalán nem érzem soknak.

2022. márc. 5. 09:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Miért, csak iskolai ünnepségre lehet szerinted fekete-fehérbe öltözni?
2022. márc. 5. 12:27
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Túl ünnepélyes, elcsépelt. Szerinted nem létezik más szín?
2022. márc. 5. 12:31
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ilyet. Aznap így voltam, nyilván nem állandóan ezt viselem. Nem értem, mi a gond vele.
2022. márc. 5. 12:42
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

"Nem értem, mi a gond vele."

Nem is fogod így megérteni, ha nem érted az elcsépelt, ünnepélyes és közepsulis szavak értelmét.

Egyébként pedig nagyon sok vendéglátóhelyen fekete alsó, fehér felsőben szolgálják ki a vendégeket..

2022. márc. 5. 12:49
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
És akkor mivan? Nem lehet hétköznap fekete fehér szinosszeallitast viselni? Ne legyünk már ennyire idióták könyörgöm 😃
2022. márc. 5. 12:50
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
Ui. egyébként pedig azt veszel fel, amit akarsz, ehhez nem kell megkérdezni vadidegen embereket. Ennyire önbizalomhiányos is vagy?
2022. márc. 5. 12:50
 17/28 anonim ***** válasza:
31%

A kérdező feltett egy kérdést, én csupán leírtam az én véleményemet.

És azért az se mindegy, hogy az a fekete fehér összeállítás milyen ruhát takar. Pl. egy egyszerű fehér pólót fekete farmerral? Vagy, olyat, mint ami a kérdező volt?

2022. márc. 5. 12:53
 18/28 A kérdező kommentje:

#15, köszönöm, hogy mellém álltál. :)

14-16-ost hagyjuk, tipikus rosszindulatú mentalitás. Azt értem, hogy neked nem tetszik ez az összeállítás. Természetesen mondd meg, hisz ezt kérdeztem, de kérlek, ne menjünk már át személyeskedésbe és a lelki állapotom elemzésébe, mert ez nem volt kérdés.

2022. márc. 5. 12:56
 19/28 anonim ***** válasza:
97%

Elegáns nők is öltöznek így, nem kizárólag sulis ünnepségekre lehet így felöltözni. Nekem is vannak ilyen megoldásaim.

Szerintem az sokkal gázabb, amikor fekete farmerben és Converse-ben odaállít valaki 03.15-én.

A kérdező egy szép fiatal lány, akinek pláne jól áll ez a megoldás. Mi a problémátok ezzel?

2022. márc. 5. 13:11
 20/28 anonim ***** válasza:
95%
Vagy farmer shortban és tangapapucsban egyetemen szóbeli kollokviumra, ugye…
2022. márc. 5. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!