Diolomaosztóra milyen ruhát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Kérlek tudnátok linkelni ruhákat?2022. márc. 4. 11:06
11/27 anonim válasza:
Talár alatt nem fog látszani, bármit is vegyél fel.
12/27 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már ezt a dogmát. Már bölcsész szakokon sem kizáró okok a disz-es zavarok sem. Ez még mindig egy posztkádári beidegződés, hogy a diplomás embert onnan ismered fel, hogy helyesen ír… Nem mindenkinek van hozzá affinitása. Aki diplomás körökben mozog, azt ez pontosan tudja.
13/27 anonim válasza:
14. Tisztában vagyok vele. Sőt, isemrek olyan diplomást is, aki a jobb és a bal kezét is keveri :D De pontosan ezért írtam, ha már felvág, meg előadja, hogy ő diplomás, akkor figyeljen oda a helyesírásra. Én sem vagyok tökéletes, néha elütök betűket stb. De egy diplomás igenis figyeljen oda! Ez a minimum. Szóval nem az a baj, hogy enm ír helyesen, hanem egyértelműen nem figyel oda. Már a Kérdés első szavát elírta, amit ha visszaolvas, kijavithatott volna, hsizen diplomásként azt is tudjuk, hogy amit kiadunk a kezünkből, arra bizony illik odafigyelni.
14/27 A kérdező kommentje:
Figylej teszek rá hogy téged ez zavr! 😂😂😂 körgess tovább köcsög ne itt fröcsögjél! Vagy enynire ráérsz?????😂
Unalmas egy eleted lehet az tuti.
2022. márc. 4. 21:37
15/27 anonim válasza:
#15:
Tisztában vagyok vele, én is ezt az elvet vallom. Ugyanakkor a diplomás emberek csoportja sem heterogén - sajnos vagy nem sajnos és ennek is helye van ma már.
16/27 anonim válasza:
Oké rendben tovább “körgetek”
😂
Hótziher, hogy te szakmunkás vagy,mert úgy nyilvánulsz meg! Süt rólad, hogy sükér paraszt vagy! A melegítő lenne nekedvaló!
17/27 anonim válasza:
Amúgy pont homogént akartam írni, de mindegy.🤣
18/27 anonim válasza:
#16 Inkább a te stílusod nem méltó diplomás emberhez, de inkább úgy bármilyen emberhez sem. Olvasd vissza a kommentjeidet, gondolom a #13 is te voltál. Tele van elütésekkel, miközben arról papolsz, hogy egy diplomás figyeljen az elütésekre. A #16-ban is van helyesírási hibád, és nem az idézőjelbe tett szóra gondolok, mert azt nyilván direkt írtad így.
19/27 anonim válasza:
16!
Kikérem magamnak az összehasonlítást!
Nekem két szakmunkám van, ez nem azt jelenti, hogy paraszt is vagyok!
20/27 anonim válasza:
Akinek nem söre, nem issza húzóra, szóval ne vedd magadra! Kerdezonek szolt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!