Dorko ruhákkal tapasztalat ?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatod van minőségre a Dorkoval ?jan. 27. 14:47
1/2 dvtk fan válasza:
A cipők offosak, de textilből lehet jókat kifogni. Patentos kabátot nem ajánlom, azok mindig leszakadtak. Én mondjuk az outletben vásárolok, ott szerintem ár-érték arányban rendben van, de teljes áron biztos nem venném meg, bár ruhákkal problémám még nem volt, de nem egy top minőség.Pólóim vannak, pulcsik, melegítő nadrág, meg egy vízálló dzseki ezeket szeretem. A cipőkön jobban érződik a silány, kínai minőség (tudom, ma már mindent ott gyártanak) azoknak a talpa elválik, elkopik hamar vagy kilyukad, a borítás lejön, berepedezik a fedőréteg stb.
2/2 anonim válasza:
Én talán egy éve kezdtem Dorko márkájú ruhákat vásárolni.
A pólókat szeretem, leginkább azért, mert pont jó a fazon és a méret.
Van egy kapucnis pulóverem is, azzal is ugyanez a helyzet.
Nemrég vettem egy kabátot is, eddig az is jó, de nem tudom hány telet fog kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!