Férfiak véleménye érdekel,hogy mit gondoltok ha megláttok egy fiatal nőt hosszú szoknyában? Ez ciki?
Abba gondolj bele,hogy neked mi lenne erről a hölgyről a véleményed,az első mikor látod. Nyilván nem kell nagyon régi módi stílusra gondolni de ha ez a nő 26 éves és így öltözik te elkerülnéd ezt a lány? Esetleg randiznál vele vagy normálatlannak gondolnád? Mit szólnál ha így jelenne meg veled bárhol? Tehát ez a nő télen, nyáron hasonlóan jelenne meg veled, így válaszolj légyszi. Tényleg csak férfiak véleménye érdekel. Egyszerűen rosszul vagyok a nadrágoktól,nem bírom magamon. A miniszoknya sem jó,mert azt sem akarom,hogy minden férfi lássa a combjaim a fenekem és a lábam. Sajnos azt látom,hogy az emberek gyagyásnak gondolnak,a férfiak azthiszem méginkább. Szeretnék randizni de nem merek mert félek ha megjelenk így egy randin kinevetnek,mert a mai lányok stílusa merőben eltér és ciki lennék, ezért nem is randizom de változni sem szeretnék mert az már nem én vagyok. Igazán tényleg örülnék nagyon férfi válaszoknak,nagyon-nagyon sokat segítene nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!