Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 31 éves fiam miért hord...

31 éves fiam miért hord gyerek zoknikat?

Figyelt kérdés
Mióta új barátnője van, állandóan ilyen furcsa zoknigba járkál. Barátnőjétől kapja : répás,padlizsanos, brokkolis, szuperhősös
2022. febr. 26. 19:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%
#20: 👍👍 TELITALÁLAT 😁
2022. febr. 26. 21:34
 22/40 anonim ***** válasza:
30%
Mert tetszik neki/jó minőségű/jó a mintája, a felnőtt zoknik általába egyhangúak/olcsóbb mint a felnőtt zokni stb stb
2022. febr. 26. 21:35
 23/40 anonim válasza:
95%

A zokniban szerintem 6-7 éves koráig volt kompetenciám.

Az egyik lányom 16 évesen arra jutott, hogy a zokni alapegysége nem a pár, hanem a darab.

Nekem ez OK.

Sőt, már követem is.

2022. febr. 26. 21:44
 24/40 anonim válasza:
89%

Csak azt kívánom,hogy ennél nagyobb problémád ne legyen a fiad barátnőjével. De ahol egy zokni is kiveri a biztosítékot a drága anyós jelöltnél...szegény fiatalok.

37 éves vagyok,de hordok mesefigurás ruhákat. Van mikulásos,micky egeres,unikornisos ruhám,amiben utcán járok. Sőt a volt főnök asszonyom bejött egyszer zöld nadrágbsn,és pink zokniban. Csak a vak nem vette észre,úgy virított. Ahol pedig most dolgozom,az egyik irodás csak mesefigurás pólokat hord!

Szóval nyugi,ez egyrészt divat,másrészt pedig ha a fiad jól érzi így magát,akkor ne stresszelj ezen. Mert ezzel csak magadnak ártassz!

2022. febr. 26. 22:27
 25/40 anonim ***** válasza:
89%
Mert neki tetszik.
2022. febr. 26. 23:31
 26/40 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező; neked pontosan mi kivetnivalód van ez ellen? Már csak azért is, mert a zokni jellemzően olyan ruhadarab, amit a nagy nyilvánosság nem szokott látni.

Mert ha mondjuk egy búzivagyokba$$zatokmeg feliratú pólóban grasszálna, akkor érteném az aggodalmaidat, de hogy milyen zoknit minek hord és hogyan, és te ezen ki vagy akadva... inkább ez a gyerekes, nem a zoknik.

2022. febr. 27. 01:44
 27/40 anonim ***** válasza:
91%
Még jó, hogy semmi közöd hozzá :D
2022. febr. 27. 05:53
 28/40 anonim ***** válasza:
91%

46 évesen ha nem munkahelyemre megyek akkor csak vidám vicces zoknit veszek fel.mikulásos,avokádó rénszervasos,ananászos mintájú zoknijaim vannak.

Mivel az én stílusom inkább vidám.

Anyám addig nem ált le az öltözködésem kritizálásával még határozottan nem mondtam neki hogy nekem így tetszek ez tetszik .ja és 30+ 2 gyerek anyuka voltam már akkor .

2022. febr. 27. 05:56
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Én felnőtt nőként imádom a színes és mintás zoknikat. Szerintem fel tudják dobni az embert, van egy kis extra abban, hogy a zokni amit senki se lát, játékos. Épp ezért amikor a párom ruhatárába csak sima fekete és fehér zoknik voltak én is feltúrbóztam.

Szerencsére az ő anyja nem akart mindenre is panaszkodni amit egy új nő hoz be... tudod, nem feltétlenül kell minden anyós irritáló legyen.

2022. febr. 27. 08:01
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Jobb kérdés, hogy 31 évesen a fiad hogy nem különült el annyira tőled, hogy ne legyen ilyensmire befolyásod?
2022. febr. 27. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!