Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 31 éves fiam miért hord...

31 éves fiam miért hord gyerek zoknikat?

Figyelt kérdés
Mióta új barátnője van, állandóan ilyen furcsa zoknigba járkál. Barátnőjétől kapja : répás,padlizsanos, brokkolis, szuperhősös
2022. febr. 26. 19:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
85%

Mert tetszenek neki. Plusz a barátnőjétől kapta őket, és szereti a lányt.

Páromnak ugyan nincsenek mesefigurás zoknijai, de látnád az alsógatyáit...neki meg ezek tetszenek. 40+-os.

2022. febr. 26. 20:09
 12/40 anonim ***** válasza:
90%
Ezek nem gyerekzoknik, hanem mintásak. Feltételezem mivel férfi, nagyobb lábmérete van, mint egy gyereknek. Ha gyerek zokni lenne, az rá se menne, vagy nagyon kényelmetlen lenne
2022. febr. 26. 20:10
 13/40 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező,

1) miért foglalkozol a FELNŐTT fiad öltözködési szokásaival???

2) EZ a divat! ráadásul felemás zokni a legjobb! Ugyanaz a minta, de más színekben a két lábon..

2022. febr. 26. 20:17
 14/40 anonim ***** válasza:
88%
Na bumm, nekem meg Jégkorszakosak vannak. És, akkor mi van? Gondolom nem milliós bőrcipőhöz + öltönyhöz veszi fel valamilyen puccos alkalomra. Más szituációt nagyon nem tudok elképzelni, amiben elrontaná az összképet.
2022. febr. 26. 20:17
 15/40 anonim válasza:
90%
6-ig kötelező, 16-ig ciki, utána poén.
2022. febr. 26. 20:21
 16/40 anonim ***** válasza:
94%
Az èn pszihológusomon kiscicás zokni szokott lenni aminek van kèt kis füle. Akkor miről is beszèlünk? :D
2022. febr. 26. 20:38
 17/40 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekel egy ZOKNI, de komolyan? Ennyi erővel abba is beleszólhatnál, milyen alsógatyát hord a felnőtt gyereked. Nem teljesen mindegy?
2022. febr. 26. 20:48
 18/40 anonim ***** válasza:
83%

én is imádom a mintás zoknikat, legalább nem unalmasak, mint pl egy sima fekete/fehér vagy csíkos/pöttyös zokni

[link]

2022. febr. 26. 20:53
 19/40 anonim ***** válasza:
84%

Mit érdekel az téged? Miért zavar?

Olyanban jár, mert olyan tetszik neki. A barátnője veszi neki, na és? Te nem vettél a fiad apjának olyan zoknit, miről te gondoltad azt, hogy jó lesz neki?

Ez egy kedves dolog attól is, aki veszi, attól is, aki hordja.

Megjegyzem, én 22 évesen kezdtem felemás zoknit hordani, felemás cipővel, és azokban is felemás fűzővel. Sehol sem volt még ez divat akkor. Most vagyok 34.

Az egyetlen hatás, ami ezáltal ért, az az, hogy jobban éreztem magam úgy.

Nem megvetendő.

2022. febr. 26. 21:16
 20/40 anonim ***** válasza:
84%

A kérdésedből az derül ki, hogy ez nem a zokniról szól, hanem a nőről, aki birtokolni látszik a "kicsi" fiadat.

Én inkább ezen gondolkodnék el.

2022. febr. 26. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!