Miért tartozom neki azért, mert az édesanyám?
És azért, mert fel akarod építeni a jövőd, nem tudod elvinni vásáolni, haza, stb?
Azt csinálsz, amit akarsz, de legalább nekünk ne hazudj, Nem akarod vinni, pont.
Lassan már önsegélyező csoportot csinálhatnának az ugyanilyen kérdést kiíró emberek... Minden hétre jut 3-4.
Tök ugyanez: fuvaroztatja magát az anyuka, ugrásra készen kell lennie a gyereknek 7/24.
Háromgyerekes anyaként (felnőtt gyerekek) mondom: ez tarthatatlan.
Eszembe nem jutna ilyenekért ugráltatni a gyerekeimet.
Nem tartozol neki.
Ő akart valamilyen oknál fogva gyereket vállani, nem te akartál megszületni. Semmilyen ráhatással nem voltál arra, hogy megyszüless, ő kényszerített bele a világba.
Nem ártana azért tudni a hátteret. Ez a vigyük dolgozni, hozzuk haza mennyire logikus kérés? Ha közel laktok, kb ugyanoda mentek, nem látok benne semmi problémát, nekem magamtól jutna eszembe felajanlani, hogy elvisszuk. Ha ő a város egyik végében lakik, én a másikban és ő a keletre fekvő városba jár dolgozni, én meg a nyugatra fekvőbe, egyértelmű, hogy nem hurcolnam naponta. De elvinnem vagy elmennek érte, ha mondjuk olyan xar idő van, hogy a tomegkozlekedes is problémás.
Boltba menni is ugyanez a helyzet.
1-es. Még ha rólam lenne szó, de mint írtam, a párom viszi ilyenkor, az már így még kellemetlenebb.
2-es Sajnálom, ha volt már ilyen kérdés, én nem láttam.
3-as. Vannak időszakok amikor ritkábban ha épp van valami pasi aki megcsinálja, de ha nincs akkor elég rendszeres a dolog.
4.-es. Valamilyen szinten én is így gondolom, viszont ő teljesen mást mutat felém.
6-os Nem esik útba. Nem a város másik vége, de kb ilyen fél óra ha valahova elmegyünk érte, vagy boltba megyünk neki,
7-es Igen mindenhol más, ezért is tettem fel a kérdést, hogy ez mennyire természetes.
Tehát a pároddal fuvaroztatja magát...???
Hadd sértődjön meg! Külön életetek van, nem arra vagytok berendezkedve, hogy mikor kell ugrani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!