Ehhez a ruhához milyen kiegészítők passzolnának?
Ne haragudj, de szerintem ez alapvetően hétköznapi ruha, nem alkalmi. Persze ha nem lesz puccos esküvő, akkor megfelelhet, ezt te tudod.
Harisnya testszínű legyen. A többi kiegészítő lehet fekete, vagy a saját színeidtől és a ruha valódi mintájától függően akár valami élénk szín is (sárga, magenta, fenyőzöld). Bokacsizmát nem vennék fel hozzá, hacsak nem lesz nagyon hideg.
Csak a fazon miatt hoztam ezt a képet. Az esküvő nem lesz puccos, egyszerű éttermi vacsora, és nem is túl közeli barátokkal, ezért nem szeretnék új ruhára beruházni emiatt, de próbálom azért kihozni belőle a legtöbbet.
Köszi a tanácsokat :)
Én ezt fekete, bézs vagy halvány rózsaszín kiegészítőkkel venném fel.
Egy magassarkú cipővel (nem kell 20 cm magas legyen, de azért ne egy sportcipővel), egy vele azonos színű táskával, esetleg ugyanolyan színű övvel, és testszínű, vagy fekete nylon harisnyával, még blézerrel, vagy valami könnyű ballonkabát szerű valamivel. Lényeg, hogy legyen vékony, ne süljek meg, és elegáns.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!