Inkább legyen kevés de jó minőségű, márkás ruhád, vagy inkább több, de gyengébb minőségű, olcsóbb?
Cipőből első, ruhából rengeteg van, és mivel ritkán hordom, emiatt nem használódik annyira. 16 évesen nincs annyi pénzem, hogy bármiből drágát vegyek.
Viszont mindig résen vagyok, hogy mikor milyen leárazás van, így gyakorlatilag komplett ruhatáram van egy-két nagyon drága ruha árából.
A #3-assal tökéletesen egyet értek. Egy kis kiegészítéssel.
Nagyon megdrágultak a fast fashion 'márkák' is, engem ez vitt a márkás darabok irányába.
Mire gondolok? C&A-ban 10-12e Ft-ot akarnak elkérni egy farmerért. Hát ha jobban körülnézel és nem olyan vásárló vagy aki akkor vásárol, amikor már nagyon kell, ennyiért akciósan megvehetsz egy Heavy Tools, Retro stb. farmert is. De pl. a kabátokért is irreális árakat kérnek az utóbbi időben. Egy softshell kabát szintén C&A-ban 15-20e Ft. Dockyardban vettem egy Fundangot 9900-ért, és azért ez minőségben messze veri az említett üzlet áruit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!