Mennyi idő után dobtok ki egy melltartót?
Nyilván az se mindegy hogy hány darab van használva/ váltogatva. Azt olvasom hogy ha váltogatjuk is gyakran akkor is max egy évig jó. Nekem van amelyik fél év múlva már elveszít tartását vagy lóg a pántja, ez mindig az amelyiket a leggyakrabban hordom.
Vagy csak én vásárolok rossz helyeken? Kb 7 van mert mindig veszek újat. Ti hogy csináljátok?
ma 17:21
Te most unatkozol?
Mióta vagy te "csaj"?
Attól függ milyen gyakran van rajtam.
A hétköznapiakat max 1 év alatt elrongyolom, de egy szebb darabot 4-5 évig is megőrzök.
Ahogy írták, ha nem tart, már nincs értelme őrizgetni.
Nekem 1-2 db van amit hordok,lehet igenytelen vagyok de kb 4-5napig is hordom ugyanazt a testszinut ami mindennel jo es kenyelmes.Aznap este kimosom es van hogy mar reggel ugyanazt veszem fel. Mindent is csereek naponta,de valahogy a melltarto az amit x napig is elhordok.Nem tudom ,nem koszos,nem budos .De azt mar megofgadtam hogy legkozelebb talalok hasonloan jo darabot abbol veszek 3-4et is .
Amugy a pantjan latszik egyedul,hogy kezd megnyulni ott viseltesebb 1ev utan.
Szoval en addig hordom amig meg hordhato .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!