Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi idő után dobtok ki egy...

Mennyi idő után dobtok ki egy melltartót?

Figyelt kérdés

Nyilván az se mindegy hogy hány darab van használva/ váltogatva. Azt olvasom hogy ha váltogatjuk is gyakran akkor is max egy évig jó. Nekem van amelyik fél év múlva már elveszít tartását vagy lóg a pántja, ez mindig az amelyiket a leggyakrabban hordom.

Vagy csak én vásárolok rossz helyeken? Kb 7 van mert mindig veszek újat. Ti hogy csináljátok?

2022. febr. 17. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már nincs tartása, ahogy írod, vagy kilóg a drótja, esetleg foszlik az anyaga, pl a csipke. Nekem azért 3-4 évet bírni szoktak, bár tény hogy sok van, így váltva hordom őket.
2022. febr. 17. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
2 évig hordom kb.
2022. febr. 17. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg atomjaira nem hullik.
2022. febr. 17. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:

ma 17:21

Te most unatkozol?

Mióta vagy te "csaj"?

2022. febr. 17. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen gyakran van rajtam.

A hétköznapiakat max 1 év alatt elrongyolom, de egy szebb darabot 4-5 évig is megőrzök.

Ahogy írták, ha nem tart, már nincs értelme őrizgetni.

2022. febr. 17. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem kizárólag állítható pántosok vannak, ezek ha nyúlnak is, utána lehet állítani. 2-3 évet bírni szoktak azért.
2022. febr. 17. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1-2 db van amit hordok,lehet igenytelen vagyok de kb 4-5napig is hordom ugyanazt a testszinut ami mindennel jo es kenyelmes.Aznap este kimosom es van hogy mar reggel ugyanazt veszem fel. Mindent is csereek naponta,de valahogy a melltarto az amit x napig is elhordok.Nem tudom ,nem koszos,nem budos .De azt mar megofgadtam hogy legkozelebb talalok hasonloan jo darabot abbol veszek 3-4et is .

Amugy a pantjan latszik egyedul,hogy kezd megnyulni ott viseltesebb 1ev utan.

Szoval en addig hordom amig meg hordhato .

2022. febr. 17. 20:19
 8/8 Metionin ***** válasza:
Nem hordok kosarasat, csak bralettet szóval míg ki nem nyúlik addig hordom.
2022. febr. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!