Minden nap megy a szennyesbe a melltartód, vagy több napig is hordod/többször is felveszed?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 12:13
1/10 subrette válasza:
Ha nem csináltam semmi megterhelőt és nem izzadtam bele, akkor még egy napig szoktam hordani. De csak akkor, ha másnap nincs semmi kiöltözős alkalom és illik a másnapi ruha alá is.
2/10 anonim válasza:
Több napig hordom, mert kevés idejig van rajtam. Elmegyek órara, visszajövök leveszem, az a max.3 órába nem rohadok bele. Tesin átveszek egy sportmelltartót, az egyből szennyes természetesen.
3/10 anonim válasza:
Ha nem lesz piszkos, izzadt akkor többször is felveszem. Nyáron értelemszerűen gyakrabban mosom
4/10 anonim válasza:
Én 1 hétig hordom folyamatosan 😬
5/10 anonim válasza:
Én 2-3napig hordom,kivéve nyáron,akkor minden nap cserélem.
6/10 anonim válasza:
Naponta max 1 órát van rajtam összesen, úgyhogy nem mosom folyton
7/10 anonim válasza:
Pár napig hordok egyet, ha minden ruhám alá megfelelő.
Leginkább, mert nem izzadok bele. Csak a mellemhez, a hátamon, vallanom egy nagyon vékony csíkhoz ér hozzá, nyilván egy sportmelltartót gyakrabban mosnék.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem vagyok egyedül.
2022. febr. 16. 21:52
9/10 anonim válasza:
Itthon nem hordok melltartót. Ha csak 1-2 órát van rajtam, akkor simán felveszem mosás nélkül később is. Nyilván sportmelltartót, vagy ha nyár van és izzadok akkor azt mosom rögtön. Ha minden alkalommal mosnám őket, pár hónap alatt szét is mennének szerintem.
10/10 anonim válasza:
Csak akkor mosom ki egy használat után, ha nagyon beleizzadok, amúgy többször is felveszem mielőtt kimosnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!