Inkább cipő vagy táska "mániások" vagytok? Melyiket vesztek többször és miért?
Én személy szerint inkább táskagyűjtő vagyok, sokkal jobban érdekelnek mint a cipők.
Valahogy úgy érzem a cipők úgyis bekoszolódnak hamar, egy táska jobban van szemmagasságban, remek kiegészítő.
Lehet az is közre játszik, hogy magasabb vagyok, így a platformos és a magassarkú cipők (3,5 cm felett), amikből rengeteg szép van eleve kilőve, mert nem érzem kényelmesem magam, ha még több centit dobnak rajtam.
Cipő.
Táskát nem szeretek átpakolgatni, egyet hordok amíg bírja a strapát, utána lecserélem. Van azért 1-2 elfekvőben, de messze nem annyi, mint cipő.
Cipő. Szeretem kombinálni, és kísérletezgetni őket (alacsony vagyok, de a legtöbb magassarkú irritál).
A táskákkal úgy vagyok, mint az első. Nem szeretek pakolászni, mert mindig vannak kötelező dolgok, amiket jobb ki se venni, legyen mindig kéznél.
Meg szinte mindenhova hordom a laptopom (régebb az egyetemre, most ha megyek át a páromhoz, ha a szüleimhez megyek látogatóba, stb stb) így muszáj nagy hátizsákom legyen, amiben rendesen elfér. Szóval kb. 3 táskám van, egy amibe folyton cuccolom a laptopot, és amit mindennap hordok. Egy ami válltáska, elegáns, pl. színházba, esküvőre (legalábbis anno amikor ez kiváltság volt :D) és van még egy elegánsabb hátizsákom, ami kicsi, cuki, letisztult szép de nem fér bele laptop.
Cipő!
Táskából sokkal kevesebb van nekem.
Cipő
Mindig látok valamit, amit megakarok venni.
Táskából hordok kettőt, pedig több is van
Egyik sem. Boxkesztyű. (ha nagyon választani kéne a kettő közül, akkor cipő)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!