Melltartó helyett?
Figyelt kérdés
A kis mellűek táborába tartozom. Nem lógnak a melleim, így alapból nem kellene melltartót viselnem. A munkaruhánk viszont szűkebb fehér felső, melltartó nélkül kellemetlenül érezném magam, mert ugye látszik a mellbimbóm. Próbáltam pántos topot felvenni a felső alá, szinte ugyanaz az eredmény. Normális ötleteknek örülnék.2022. febr. 13. 15:27
1/14 anonim válasza:
Nekem is kicsi, de hordok melltartót. Nem technikai okok miatt, hanem mert nagyon érzékeny és minden anyag kidörzsöli.
Amit szoktak ajánlani, az a bimbó tapasz, amiről tudok.
2/14 anonim válasza:
Létezik szivacsos melltartó meg szivacsos top is.
3/14 A kérdező kommentje:
Szivacsos topról még nem hallottam. Köszi
2022. febr. 13. 16:07
4/14 anonim válasza:
Esetleg valami sportmelltartó fazonú, de kényelemes, vékony szivacsos melltartó? Én is ilyet hordok legszívesebben, szinte észre se veszem, hogy rajtam van és nincs az, hogy alig várom, hogy levehessem mikor hazaértem.
5/14 A kérdező kommentje:
4/4 Hol szoktad venni? Márkát tudsz írni?
2022. febr. 13. 16:27
6/14 anonim válasza:
Slogginak szoktam venni az ilyen melltartóját, de ez azért nem olyan olcsó. Én kuponos napokon szoktam venni 20% kevezménnyel 1-et 1-et, meg a színeseket szokták egész jó akcióban adni. Bár fehér felső alá az gondolom neked nem játszik, csak testszínű kéne.
Így néz ki amúgy amit én hordok, de van más fazonban is.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, nekem fehér vagy testszínű kell mindenképpen. Ez nagyon tetszik. Köszi
2022. febr. 13. 16:37
8/14 A kérdező kommentje:
Gondolom ugyanolyan méretű kell belőle, mint egyébként?
2022. febr. 13. 16:41
9/14 anonim válasza:
Ezeknek más a számozása, mint egy rendes melltartónak, xs-estől vannak talán xl-esig. Mivel rugalmas, így csak az a lényeg, hogy a hátadnál passzoljon, mellméretre meg alkalmazkodik úgymond. Tudsz próbálni az üzletben, de valószínű akkora kell majd, mint amekkora felsőket hordasz. Picit nyúlik idővel, úgyhogy ezt érdemes belekalkulálni. Kedvesek szoktak lenni az eladók, ezt ők is elmondják, ha nem vagy biztos a méretben és kérdezel.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy. Szívesebben rendelnék online, utálok próbálgatni ;-)
2022. febr. 13. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!