Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó helyett?

Melltartó helyett?

Figyelt kérdés
A kis mellűek táborába tartozom. Nem lógnak a melleim, így alapból nem kellene melltartót viselnem. A munkaruhánk viszont szűkebb fehér felső, melltartó nélkül kellemetlenül érezném magam, mert ugye látszik a mellbimbóm. Próbáltam pántos topot felvenni a felső alá, szinte ugyanaz az eredmény. Normális ötleteknek örülnék.
2022. febr. 13. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
A Victoria secret Pink almárkája zseniális, nekem is kis mellem van épp ezért hordok kényelmes pushup-ot hogy legyen valami alakom tőle. ezek pedig kényelemesek is
2022. febr. 13. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes fehéret venni fehér póló alá mert nagyon átüt. Testszínűt vegyél szerintem.
2022. febr. 17. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy aki szintén kismellű és sportmelltartót hord, az blúzok és ingek alá (pláne ha dekoltáltak) is azt vesz egyébként?

Nekem is vannak jó kényelmes sportmelltartóim edzéshez, de most szöget ütött a fejembe, hogy ezt vajon a mindennapokban is tudnám-e kombinálni, ha van dress code?🤔 Plusz hol lehet testszínűt/fehéret kapni vajon. Én edzésekhez is csak színeset láttam eddig.

2022. febr. 17. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy keresd hogy bézs. Online ruházati btokat nem ismerek úgyhogy nem nagyon tudok linkelni, de szerintem amúgyis személyesen kellene felprobálni.

[link]

Tesco meg ilyesmi helyeket is meg kell nézni. Nem tudom ti hogy vagytok vele de de én nem szívesen dobok ki évente 8-10 ezres melltartókat. Márpedig ha gyakran hordom kinyúlik és mehet a kukába. Blúz alá ha nem szereted a merevítőt akkor egy merevítő és csipke nélküli melltartót vegyél fel szerintem.

[link]

2022. febr. 17. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!