Melltartó helyett?
Amúgy aki szintén kismellű és sportmelltartót hord, az blúzok és ingek alá (pláne ha dekoltáltak) is azt vesz egyébként?
Nekem is vannak jó kényelmes sportmelltartóim edzéshez, de most szöget ütött a fejembe, hogy ezt vajon a mindennapokban is tudnám-e kombinálni, ha van dress code?🤔 Plusz hol lehet testszínűt/fehéret kapni vajon. Én edzésekhez is csak színeset láttam eddig.
Úgy keresd hogy bézs. Online ruházati btokat nem ismerek úgyhogy nem nagyon tudok linkelni, de szerintem amúgyis személyesen kellene felprobálni.
Tesco meg ilyesmi helyeket is meg kell nézni. Nem tudom ti hogy vagytok vele de de én nem szívesen dobok ki évente 8-10 ezres melltartókat. Márpedig ha gyakran hordom kinyúlik és mehet a kukába. Blúz alá ha nem szereted a merevítőt akkor egy merevítő és csipke nélküli melltartót vegyél fel szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!