Szerintetek gaz ha bikini felso helyett melltartot veszek fel? Vku volt mar igy strandon?
Figyelt kérdés
Hetfon megyek strandra van egy melltartom amit nagyon szeretek. Az anyaga a furdorucihoz hasonlo annyi h az alja kb 2cm-esen csipkezett, eleg mags vagy 6cm magas a hatulja is... Szerintetek feltuno lenne ha felvennem? Szolnanak erte? Volt vmi ilyen esetetek?2016. aug. 26. 14:51
1/13 anonim válasza:
Szólni nem hiszem hogy fog bárki is, de a különbség látszódni fog és megnéznek majd.
2/13 anonim válasza:
Szerintem gáz, és mindenki meg tud különböztetni egy melltartót és egy bikini felsőt, főleg, ha ilyen csipkés. Nyilván nem fog senki sem szólni érte. Max. bámulnak és összesúgnak a hátad mögött.
3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen a melltartom szerintem nem feltuno annyira az anyaga miatt
2016. aug. 26. 15:40
4/13 anonim válasza:
Ha nem lenne az alján a csipke, nem mondaná meg senki, h ez nem fürdőruha.
Leszedni nem fogják rólad, de levágós, h ez melltartó.
5/13 anonim válasza:
Ezzel a csipkével egyértelmü, hogy melltartó, csak nevetségessé teszed magad vele.
6/13 anonim válasza:
De miért nem veszel fel bikini felsőt miért ezt???
7/13 anonim válasza:
Max neznek egyet, de nen hiszem h barkit erdekelni fog. Mondjuk en nem vennem fel ezt igy... de te tudod
8/13 anonim válasza:
A pántján is látszik, hogy rendes melltartó.
De ha ezt akarod felvenni, hát vedd, aztán ne tegyél fel olyan kérdést, hogy miért bámult mindenki;)
9/13 anonim válasza:
Hát én biztos nem venném fel ezt, de te tudod. :D
Szólni nem fognak, max megnéznek
10/13 anonim válasza:
Bugyit is vegyél, mert úgy teljes az összkép. ha azt akarod hogy kiröhögjenek, akkor vedd fel. De te mit szólnál ha egy csajon ilyen felsőt látnál? Na látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!