Szerintetek gaz ha bikini felso helyett melltartot veszek fel? Vku volt mar igy strandon?
Figyelt kérdés
Hetfon megyek strandra van egy melltartom amit nagyon szeretek. Az anyaga a furdorucihoz hasonlo annyi h az alja kb 2cm-esen csipkezett, eleg mags vagy 6cm magas a hatulja is... Szerintetek feltuno lenne ha felvennem? Szolnanak erte? Volt vmi ilyen esetetek?2016. aug. 26. 14:51
11/13 anonim 

válasza:

Szerintem egyáltalán ne vegyél felsőt. Sokkal jobb, mint a melltartó, amit mutattál.
12/13 anonim 

válasza:

50 dolcsi egy melltartóért??
Hát... én sem venném fel, ezen tisztán látszik, hogy fehérnemű. De te tudod. Én biztos nem égetném magam mások előtt.
13/13 anonim 

válasza:

jaj ez semmi :)
tök jó, nem feltűnő annyira szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!