Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állna rajtam ez a bikini? 85/D melltartót hordok (tehát kell a tartás) nem vagyok vékony
az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindig az a bajom, hogy a nyakbakötős felsők nem formálják a mellem...de ez merevítős, tehát van remény..
172 cm vagyok, 85 kg
én is kb. hozzád hasonló testalkatú vagyok.őszintén szerintem nem nagyon tartana...a pántja nem elég vastag,nálam ez pl.gond szokott lenni.(hiába merevítős)de jobb lenne ha felpróbálnád,szóval ne neten rendelj fürdőrucit.nekem sztem nem lenne jó,de neked kéne látni magadon..
az alsó résznél is elég vékony a pánt,ha nem vagy sovány akkor lehet h.ez se ideális...
Kb. hozzád hasonló alkatú vagyok (bár magasabb), de én nem vennék fel bikinit. Bár mindkettő klassz amit belinkeltél, de engem zavar, hogy a hasam pl. nem túl lapos, nem villogtatom bikiniben.
De ha veszel, akkor személyesen és ne neten rendelve, hogy lásd magadon, hogy néz ki, mennyire tart, mit hangsúlyoz ki és mit takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!