Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha a lány szépen lebarnult a nyáron, de ahol takarta a bikini, ott hófehér?
Értem, köszönöm a válaszokat :)
Arra gondoltam, hogy olyan válaszok jönnek, hogy "szebb, ha nem látszik", "kicsit zavar", "nem zavar", de hogy fel is izgat... :D
nekem spec nagyon bejön,
imádom a fehér háromszögeket egy barna női testen, tökre izgi hogy én olyat is láthatok amit más nem, ami más szemek elöl el van rejtve egy kis textillel
Ettől ugyan még simán kívánok egy lányt, és nem fogom visszaöltöztetni, és hazaküldeni, ha jól néz ki, de rá van sülve a fürdőruha, de nekem ez kicsit röhejes, és sokat ront az összhatáson. A férfiakon is rendkívül hülyén néz ki a világító s.ggük, combjuk. Ez az egyik fő oka, amiért nem járok textiles strandra, és szerencsére a páromat is elég volt egyszer kivinni egy nudista strandra megismerkedésünk utáni első nyáron, és máris elvesztették őt is a fürdőruhagyártók.
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!